Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ne propustite prvu epizodu

Kandidati krenuli u borbu za titulu najboljeg!

Četrnaestero kandidata, deset tjedana, tri člana žirija i jedan pobjednik koji će ponijeti titulu najboljeg kuhara amatera. Gastro pustolovina počinje večeras u 21 sat na RTL Televiziji, a s obzirom na to da kandidati nisu baš ozbiljno shvatili da moraju dati sve od sebe kako bi impresionirali žiri, ova će sezona biti, u najmanju ruku, zanimljiva.

Image
Foto: RTL
RTL/ 16.2.2015. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U novoj sezoni vas očekuju izazovi, znanje, zabava, emocije, šokovi, porazi i pobjede te spoj tradicionalnih i modernih recepata najzanimljivijih kulinarskih nada iz cijele Hrvatske. Jedni očekuju samo „fight“, drugi se samo nadaju da neće zapaliti studio, a treći nisu ni počeli kuhati, a već imaju problema s rekvizitima. Većina njih je, uz kulinarsko umijeće, u borbu za laskavu titulu krenula i uz pomoć amajlija – Vesna je ponijela narukvicu koju joj je za sreću napravila unuka, Martina ima magičan prsten, a Roberto sretan dolar. Ivanova „anomalija“ je majica s likom Barta Simpsona.

„Očekujemo da date sve od sebe. Nemojte se štedjeti, idemo žestoko i ravno u glavu. Kuhajte od srca“, poručila im je Željka Klemenčić dok su se njezini kolege u žiriju, Tomislav Gretić i Tomislav Špiček, odmjeravali i iz profila pokušali ustanoviti tko je „veći“ kuhar.

A kandidati su šaroliki, jedan vozi motore i kuha, drugi pleše salsu, treći uzgaja ovce, a četvrti prakticira makrobiotičku prehranu pojačanu sa špekom i skladišti energiju vatre u algama. Bilo je i onih kojima je prvi nastup u showu „Tri, dva, jedan-kuhaj“ potpuno pao u vodu zbog treme, ali i onih koji samouvjereno tvrde da su došli pobijediti te da je stav „važno je sudjelovati“ bez veze.

 Što je to „morski souffle“, čije će jelo neki članovi žirija s gnušanjem odbiti kušati, a koja će kandidatkinja igrati prljavo i bodove skupljati hraneći jednog člana žirija iz ruke? Doznat ćete večeras u 21 sat na RTL Televiziji! 

Pratite nas na: FacebookuTwitteru Instagramu.


Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Talog kave, kora banane i ljuska jajeta pomoći će da vaše biljke bolje rastu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba