Karolina ima 35 godina i živi u Zagrebu, ali je rodom iz Slavonije. Po zanimanju je diplomirani inženjer agronomije, a u slobodno vrijeme, osim kuhanja bavi se plesom i yogom i vrtlarenjem. Kuhati je naučila od prijatelja i malo iz kuharica. Jelo koje joj uvijek uspije je miso juha, a za najbolje hrvatsko jelo smatra sarmu i kulen te žgance sa kiselim zeljem i krvavicama. Inspiraciju pronalazi na tržnici i u glazbi, a kulinarska uspješnica joj je gulaš od hobotnice i crne soje. Kuhanje je zavoljela od malih nogu kada je sudjelovala u pripremama za velika slavlja. Taj osjećaj i danas rado prenosi na svoju obitelj. Najteža situacija joj je kuhati za zahtjevne kćeri koji nakon uloženog truda kažu 'Nije fino'. Neostvarena Karolinina želja jest imati gospodarstvo koje opskrbljuje restoranu u gradu.
Ostalo
Karolina Blažeković
nspiraciju pronalazi na tržnici i u glazbi, a kulinarska uspješnica joj je gulaš od hobotnice i crne soje. Kuhanje je zavoljela od malih nogu kada je sudjelovala u pripremama za velika slavlja.