Play ponuda
Play ponuda
UZBUDLJIVI TJEDAN

Ljubav, ucjene i razočaranja u Ivanju

Viktor shvati da Ana još uvijek gaji osjećaje prema njemu. Andrija ucjenjuje Klaru - traži novac da nikome ne kaže da nije trudna. Tamara se nije spremna suočiti se s potencijalnim očevima svog djeteta. Sve to i još mnogo više sljedećeg tjedna u seriji 'Vatre ivanjske' od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL Televiziji.

Image
Foto: RTL
RTL/ 14.11.2014. u 16:31
Play ponuda

Ana odbija Viktora, no on shvati kako ona još uvijek gaji osjećaje prema njemu. Tilda pokušava spojiti Anu i Viktora. U međuvremenu Klara od Andrije, koji je u sve većem problemima zbog Magdalene, dozna da nije trudna. Viktor dolazi Ani i strastveno je ljubi, a Ana ga ovaj put ne odbija…

Andrija ucjenjuje Klaru - traži novac da nikome ne kaže da nije trudna. Klara nema druge nego prihvatiti ucjenu i zauzvrat ga traži Tamarin ultrazvuk djeteta da zavara Viktora. Razočarana Dinka suoči Patrika koji joj prizna da radi za anonimnog klijenta. Dinka inzistira na istini - tko je klijent? Hoće li joj Patrik priznati za Tildu i Sabinu?

Andrija shvaća da će morati isključiti Magdalenu s aparata. Odlazi u Ivanje i u ordinaciji se pokušava pomiriti s konačnom odlukom. Patrik izbacuje Petra iz pansiona. Dinka saznaje za nove Patrikove poteze i obećava Petru da će se zauzeti za njega. Po odlasku s imanja Petar se susreće s Božom, koji zahtijeva da Elena kaže Petru da je među njima gotovo. Što će Elena odlučiti?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Božo natjera Elenu da pred Petrom potvrdi kraj njihove veze. Elenino priznanje prelije čašu Petrovog strpljenja i on razočaran odluči otići iz Ivanja.  Ana želi uvjeriti Tamaru kako je najbolje da se vrati u Ivanje, no Tamara nije spremna suočiti se s potencijalnim očevima svog djeteta. Viktor je zatečen kad se Klara odjednom predomisli, ne želi više veliko vjenčanje, nego se samo želi udati što prije.

Očajni Luka moli Anu da poruči Tamari da on samo želi razgovarati s njom. Ana to prenese Tamari, ona se lomi, ali odluči se ipak prvo suočiti s Andrijom. Prizna mu da bi dijete moglo biti njegovo. Petar prizna Dinki svoje razočaranje u Elenu i kako je bankrotirao. Dinka se slomi i naposljetku ga pozove da ostane kod nje. Patrik dolazi k Dinki spreman da se ispriča, no tamo zatekne Petra.

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Crtež dana

Play ponuda

Više s weba