Play ponuda
Play ponuda
Kraj braka Elene i Bože?

Ljubomorna Klara pita Viktora: 'Voliš li me uopće?!'

Klara uoči trenutak bliskosti Ane i Viktora, no shvati da je Viktor uz nju samo fizički i izazove ga pitanjem voli li je uopće! Hoće li Viktor konačno priznati Klari svoje prave osjećaje, doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske'.

Image
Foto: RTL
RTL/ 16.10.2014. u 12:16
Play ponuda

Je li došao kraj Eleninom i Božinom braku?!

Božo slaže da je Elena napustila Ivanje, svima je rekao da je otputovala jer želi biti sama i razmisliti o svemu. Marija ga tješi, a on joj priznaje da je bila u pravu oko Elene. Petar bezuspješno pokušava dobiti Elenu na telefon, a uskoro se ponovno sukobljava s Božom kada mu bane u kuću tražeći Elenu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Božo se spušta do Elene u podrum i želi se pomiriti, ali ona je bijesna i prijeti mu da će se osvetiti. U tom trenu je zove Petar, a Božo se naljuti, prijeti joj da ga neće ostaviti zbog Petra, razbija joj mobitel i ostavlja je zaključanu.

Dinka je još uvijek zaljubljena u Petra?!

Ana je Dinki ispričala za tučnjavu Petra i Bože, rekavši da je svađa nastala zbog imanja. U tom trenu ulazi Viktor i ispravlja je – Božo i Petar su se potukli zbog Elene!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dinka je razočarana jer joj je Patrik prešutio tučnjavu, no on naslućuje da se iza njezine ljutnje zapravo skriva ljubomora. Otvoreno je pita je li iskrena prema njemu ili još uvijek misli na Petra?

Petar planira preuzeti imanje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Petar poziva Sabinu na sastanak, želi što prije preuzeti imanje i želi da se Tildina oporuka proglasi ništavnom. Nakon što napusti gostionu, Tamara traži Sabinu da joj prizna je li Petar taj za kojeg je ona sve to vrijeme špijunirala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Klara je ljubomorna na Anu i razočarana u Viktora

Ana se ispričava Viktoru zbog svađe, no njega koči ponos. Klara uoči trenutak bliskosti Ane i Viktora pa prihvati ideju dvostrukog spoja s Lukom i Tamarom s namjerom da dodatno veže Viktora uz sebe. No shvati da je Viktor uz nju samo fizički i izazove ga pitanjem voli li je uopće! Hoće li Viktor konačno priznati Klari svoje prave osjećaje?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

RTLplay - FAQ - pitanja i odgovori

Play ponuda

Više s weba