Play ponuda
Play ponuda
TAJNA JE OTKRIVENA

Luka je u šoku i odlazi u bolnicu kod Tamare

Klara prisluškuje razgovor Ane i tamare te ode reći Luki što je saznala - Tamara je trudna i sprema se na pobačaj, a to mu nije rekla! Luka je u šoku i odlazi u bolnicu. Kako će se Tamara opravdati? Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati!

Image
Foto: RTL
RTL/ 28.10.2014. u 11:57
Play ponuda

Elena se opravdava pred Petrom, od sebe pravi žrtvu i tako pokušava izazvati njegovo sažaljenje. No bez obzira na to, njemu je dosta natezanja i traži je da raščisti svoje odnose s Božom.

Uz to, ljutit je što mu Elena nije rekla da ju je Dinka oslobodila i ne vidi načina da njih dvoje budu zajedno ako nisu iskreni. Ona se brani da mu je prešutjela tu informaciju jer se bojala da bi se on mogao vratiti Dinki.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Otvoreno priznaje da je ljubomorna na nju. Nakon razgovora s Petrom, Elena odlazi na imanje, sukobi se s Marijom i upada Boži u sobu da bi ga obavijestila da želi razvod.

Marija je povrijeđena zbog toga kako ju je Božo iskoristio, ne želi slušati isprike niti se s njim opet zbližavati. Predbacuje mu da mu je  bila samo utjeha u trenucima slabosti i da ju je već drugi put u životu iskoristio, a to mu ne može oprostiti. Božo je slomljen.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Ana odgovara Tamaru od pobačaja i govori joj da mora razgovarati s Lukom, ali ona se ne da razuvjeriti. Klara prisluškuje i ode reći Luki što je saznala - Tamara je trudna i sprema se na pobačaj, a to mu nije rekla! Luka je u šoku i odlazi u bolnicu.

Klara napadne Anu zašto je čuvala Tamarinu tajnu, a Ana joj uzvrati protunapadom - kako se usudila poslati joj inspekciju i gotovo zatvoriti ordinaciju? Kako će se Tamara opravdati?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ulica Sezam

Play ponuda

Više s weba