Play ponuda
Play ponuda
HOĆE LI PREŽIVJETI?

Luka probode Andriju nožem!

Andrija se veseli što će imati obitelj s Tamorom, no Luka se dolazi s njim obračunati. U trenutku bijesa izbode ga nžem za pisma. Hoće li Andrija preživjeti doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 3.12.2014. u 10:23
Play ponuda

Klara prizna Viktoru da je lagala u vezi trudnoće. Viktor bijesni, a ona se pokušava opravdati i moli ga za oprost no on je, unatoč molbama, izbacuje iz kuće.

Nakon razgovara s Marijom i prijetnji međusobnim ucjenama Magdalena shvaća da se mora brzo oporaviti. Zato smjesta kreće u akciju i unatoč protivljenju medicinskog osoblja uspije napraviti prvi korak.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Petar saznaje za Elenine provokacije na djevojačkoj večeri. Bjesni na nju i Božu i želi im oduzeti imanje. Vera odlazi u pansion gdje nalazi utjehu kod sućutnog Patrika. Iako je Tomo pokušava nagovoriti da mu se vrati, Vera ga odbija.

Tamara i Andrija se vesele što će imati obitelj. Andrija misli da mu je život pružio novu priliku, no Luka se dolazi s njim obračunati. Iako Andrija nastoji izbjeći sukob, Luka ne može potisnuti bijes jer je izgubio Tamaru i dijete, te nožem za pisma probode Andriju.

Hoće li Andrija preživjeti? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Električar pao s bandere

Play ponuda

Više s weba