Play ponuda
Play ponuda
šokantan završetak dana

Magdalena se pojavljuje na vjenčanju

Ana je zabrinuta za Viktora kojega nitko ne može pronaći, a u tijeku su posljednje pripreme za vjenčanje. Taj sretan dan obilježi šok svih prisutnih kada se na vjenčanju pojavi Magdalena. Što će se dalje događati, doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 15.12.2014. u 9:50
Play ponuda

Dok se priprema za  vjenčanje, Ana je zabrinuta za Viktora kojega nitko ne može pronaći i traži od Dinke i Tilde da se prestanu svađati na njezin veliki dan.

Andrija se sve više zbližava s Tamarom dok Marija, koja zna da je Magdalena nestala iz bolnice, strepi od njezinog povratka u Ivanje.

Klara poduzima zadnji očajnički pokušaj sprečavanja vjenčanja tako da otme Viktora i zatvori ga u kuli na imanju. Tilda kaže Ani razlog zašto mrzi Dinku – jer je njoj Dinkina majka učinila isto što je Ani pokušala Klara.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Elena se osvećuje Dinki i Petru tako što im pred vjenčanje otkrije Petrovu tajnu - da je oženjen. Petar ne može lagati, potvrdi i želi objasniti Dinki, ali ona ga, šokirana, ne želi slušati.

Sretan dan završava šokantno kada se na vjenčanju  pojavi - Magdalena. A što se dalje događalo, doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ulica Sezam

Play ponuda

Više s weba