Ostalo

Marija laže Magdaleni da zaštiti Andriju

Marija igra 'svoju igru'. Viktoru je prešutjela istinu o Magdaleni, a njoj je rekla kako svi misle da je mrtva. No Magdalena će vrlo brzo prozrijeti njezinu 'igru'. Što će se još događati pogledajte večeras u 20 sati u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske'.

RTL
01.12.2014 10:35

Marija ipak odlučuje prešutjeti Viktoru istinu o Magdaleni, a njoj laže kako nitko drugi nije znao da je ona u komi te da svi misle da je mrtva. No Magdalena brzo shvaća da Marija štiti Andriju.

Ponukan razgovorom s Marijom, Viktor želi ubrzati realizaciju ideje romantičnog krstarenja i svadbe. Klara je oduševljena ali kad shvati da je Viktor postupio tako zbog Ane predomisli se. Istodobno Tilda pokušava motivirati Anu na borbu za ljubav, ali nema uspjeha.

Andrija - Vatre ivanjske

Božo ima velike planove za imanje ali sve ga više frustrira činjenica kako problem vlasništva još uvijek nije riješen. Elena napada Petra što boravi kod Dinke. Petar je hladan, govori Eleni da je između njih gotovo. Andrija je rezerviran i skeptičan prema ideji očinstva Tamarinog djeteta. No nakon što ga Tamara prisjeti na prošlost i njegov život bez oca, Andrija se počinje predomišljati.

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenojFacebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV