Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EVO MENE DOMA

Natalija je napustila show uoči samog finala, ali nije nesretna

Sinoć je show napustila Natalija, a nju je napustila svaka nada da će dogurati do finala. Posjetili smo ju u njezinu domu u Prigorju. Je li sretna ili tužna, tko joj je omiljeni finalist i kako se nosi s povratkom u realnost, doznajte upravo sad.

RTL/ 30.5.2014. u 17:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Talijanski tjedan u 'Tri, dva, jedan' kuhinji je gotov. Baš kao i Natalijine nade da će ući u finale. Kuharica iz Drnja pored Koprivnice show je napustila, ali, čini nam se i nije toliko nesretna.

"Pa eto, nakon dva mjeseca je super biti doma i jedva sam čekala da budem doma svaki dan, da se odmorim i da malo budem u svojem okruženju", rekla je Natalija Kuzman, bivša natjecateljica.

Iako će show pamtiti kao jedan od najljepših trenutaka u životu, ponovno okupljanje s prijateljima nešto je čemu se posebno veselila.

"Svi su očekivali da ću ja do kraja ići i svi su puno više očekivali od mene nego sam ja mogla dati sama, ali jednostavno sretni su i ponosni su", kazala je Natalija.

No, za Nataliju mira u kuhinji nema. Njezina ju obitelj po povratku na selo ipak nije dočekala s večerom, već da ona skuha večeru. A zbog vještih kulinarskih ruku svoje supruge, Zlatko je ovih mjeseci bio najpopularniji kolega na poslu.

"Bili su zadovoljni, pozitivna zezancija, na poslu i tako. Gdje ti je žena, tamo ispočetka dok je to krenulo, pa su bili oni čvarci, pa – jesi li donio čvarke i tako", otkrio je Natalijin suprug Zlatko.

Čvarci ipak ne rastu u vrtu, no onaj koji Natalija ima iza kuće prepun je namirnica i zanimljiv iz jednog posebnog razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Prvenstveno je poseban jer ga radi moja mama i tata, ja si posuđujem što mi treba, nekad s pitanjem, nekad bez pitanja, a svega ima uvijek tu, pa se ne moram brinuti, pošto mi je tržnica 8 kilometara, ne moram se brinuti da bez nečega budem, pa je tu vrt, ako ne mamin, onda od susjeda", naglasila je Natalija.

Povratak vrtu, obitelji i prijateljima Nataliji trenutačno znači sve. No, i dalje navija za svojeg favorita u 'Tri, dva, jedan' kuhinji, iako ime neće otkriti.

"Jako puno toga sam naučila, kuhanje, ovaj moment mi nije drago, pa ne da mi nije drago, možda samo malo izbjegavam sada kuhanje, evo imam muža koji mi malo uskače tu, ja se sada želim malo podružiti s prijateljima i svim ovima koje sam zapostavila dva, 2 i pol mjeseca", naglasila je Natalija.

'Tri, dva, jedan' kuhinja sada broji jednog kuhara manje, ali show se nastavlja i to njegov najuzbudljiviji dio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
dragana i suzana nisu nimalo sretne

Misteriozna djevojka unijet će pomutnju na Hrvojevo imanje: 'Ona je nevolja!'

U finale idu Anka, Đurđica, Zlatan i Nenad. Ime pobjednika ćemo doznati već slijedećeg četvrtka.

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Paprikaš od kunića

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba