Play ponuda
Play ponuda
razriješit će se sve drame

Ne propustite uzbudljivi finalni tjedan 'Vatri ivanjskih'

Posljednjih pet epizoda popularne serije emitirat će se u tjednu od 11. do 17. svibnja, od ponedjeljka do petka, u 20 sati!

Image
Foto: RTL
RTL/ 4.5.2015. u 18:25
Play ponuda

Nakon gotovo devet mjeseci prikazivanja, došlo je vrijeme da se raspetljaju svi zapleti i razriješe sve drame u Ivanju – sljedeći tjedan dramska serija „Vatre ivanjske“ ulazi u veliko finale! Hoće li Ana i Viktor završiti zajedno, hoće li Elenu konačno dočekati zaslužena sudbina i što će biti s ostalim junacima, doznat ćete sljedećeg tjedna, od ponedjeljka do petka u 20 sat na RTL Televiziji!

Ljubav, intrige, osveta, požuda, ljubomora i kajanje - sve su to proteklih devet mjeseci pratili fanovi ove sjajne dramske serije s impresivnom glumačkom postavom predvođenom Ksenijom Pajić, Aleksandrom Cvjetkovićem, Filipom Juričićem i Anom Begić. Postavi su se u snimanju stotinu i četrdeset epizoda pridružili i Doris Pinčić Rogoznica, Ornela Vištica, Frane Perišin, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Iva Mihelić, Marko Cindrić i Jan Kerekeš, a hvaljena i iznimno cijenjena legenda hrvatskog glumišta, Lela Margitić, u ovom je projektu prihvatila ulogu tajanstvene Tilde. Njezinu je ljubimicu Anu tumačila Nevena Ristić, a Anina odabranika Slaven Španović.

Krema hrvatskog glumišta seriju je snimala tijekom osam mjeseci, a za potrebe produkcije u Jadran filmu u zagrebačkoj Dubravi izgrađeno je dvanaest potpuno novih setova. Na više od 1500 m2 prostirale su se sobe iz imanja obitelji Magdić s grandioznim ulazom i stepenicama, velebnim dnevnim boravkom u kojem su se nalazili i unikatni dijelovi namještaja, poslovnim uredima, te stiliziranom kuhinjom i blagovaonicom. O glumačkoj ekipi, scenariju, scenografiji, lokacijama, rasvjeti, režiji i ostalim elementima brinulo je 150 članova produkcije, a na samom se snimanju koristilo ukupno dvadeset kamera.

Serija je rađena u produkciji Fremantle Media Hrvatska, a osim u studiju Jadran filma, snimala se i na lokacijama u okolici Zagreba, poput raskošnog dvorca Lužnica u Zaprešiću, kleti Stari Mlin i njezinim vinogradima, te na imanju Kezele u blizini Ivanić-Grada. Na redateljske stolice sjeli su Ivan Šarić, Aldo Tardozzi, Dario Pleić i Tomislav Rukavina, dok su Mišo Orepić i Igor Zezelić bili direktori fotografije. Intrigantni i složeni likovi nastali su prema ideji spisateljice Diane Pečkaj Vuković te Koraljke Meštrović i Dee Matas.

Posljednjih pet epizoda popularne serije emitirat će se u tjednu od 11. do 17. svibnja, od ponedjeljka do petka, u 20 sati!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Tko je novi Severinin maneken?

Play ponuda

Više s weba