Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novi zapleti u ivanju

Nevjerojatno otkriće: Za smrt Magdalene, lik Doris Pinčić, kriva je Ana!

Nove epizode serije „Vatre ivanjske“ nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer stanovnike Ivanja očekuju nove spletke i šokantna saznanja, a gledatelje još veći zapleti.

RTL/ 5.9.2014. u 20:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nevjerojatna otkrića sljedeći će tjedan šokirati glavne likove dramske serije 'Vatre ivanjske', ali i prikovati gledatelje za ekran RTL-a! S obzirom da se Petar vratio u Ivanje nakon dvadeset godina izbivanja u Americi, napokon ćemo doznati što se dogodilo s njegovim i Dinkinim djetetom, dok će Ana pukim slučajem shvatiti da je upravo ona odgovorna za smrt Viktorove žene Magdalene.

Nove epizode serije „Vatre ivanjske“ nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer stanovnike Ivanja očekuju nove spletke i šokantna saznanja, a gledatelje još veći zapleti. Sve će započeti s incidentom između Bože i Elene, koji se iznenada sruši u nesvijest nakon što mu je Elena priopći da je pansion pripisala sinu Luki. Ana se slučajno nađe u blizini i spasi Boži život. Shvativši da je Ana liječnica, Andrija joj ponudi posao u ordinaciji, ali s potpuno drugačijim ciljem, a ujedno Klari ponudi dogovor jer oboje žele razdvojiti Viktora i Anu, svaki iz svog razloga.

I dok Elenu veseli Petrov povratak u Ivanje, Ana sasvim slučajno shvati da je žena, koju je spašavala u prometnoj nesreći o kojoj ne prestaje razmišljati - zapravo Viktorova supruga Magdalena!

Nove epizode „Vatre ivanjskih“ pratite već od ponedjeljka 8. rujna u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FB stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Školarka sama oplovila svijet

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba