Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRIJAVITE SE!

Nova sezona 'Tri, dva, jedan - peci' traži nove slastičarske nade

Spremni za drugu sezonu kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – peci“? Slasne stvari nestaju u trenu, a RTL traži one koji ih znaju napraviti!

RTL/ 22.9.2014. u 16:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon vrlo uspješne prve sezone u kojoj je dvanaest izvrsnih, entuzijastičnih samoukih slastičara prošlo kroz brojne kulinarske izazove kojima su se testirali njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica, te osvojenih 50.000 kuna, RTL priprema novu sezonu i poziva sve one vještih ruku u spravljanju torti, kolača, pita, kruhova i drugih klasika hrvatske tradicije da se - prijave!

Ako vam je spravljanje najukusnijih slastica strast i hobi, i s lakoćom se možete nositi s brojnim kulinarskim izazovima kojima će stručni žiri, predvođen hrvatskim majstorima slastičarstva, testirati vaša vještina i kreativnost u pečenju slastica, idealan ste kandidat za novu sezonu „Tri, dva, jedan – peci“.

Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti internet stranicu https://www.rtl.hr/tri-dva-jedan-peci/ i popuniti upitnik.

Ove jeseni RTL nastavlja potragu za novim najboljim hrvatskim amaterskim slastičarom koji će osvojiti i novčanu nagradu u novoj sezoni showa „Tri, dva, jedan – peci“!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Druga live emisija

U kući je troje novih kandidata, a Vasići moraju kuhati i prati za druge

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba