Ovo niste znali o Tomislavu Gretiću :
- obožava pripremati guščja jetra
- najviše voli goste koji se vraćaju u njegove restorane
- jedino što mrzi raditi u kuhinji je papirologija
- sebe opisuje kao snalažljivu, kreativnu i tvrdoglavu osobu
- za njega ne postoji najbolja svjetska kuhinja, svaka je specifična na svoj način
- uživa u kulinarskom rivalitetu sa suprugom
- kada ne bi bio kuhar, bio bi kipar
- slobodno vrijeme provodi na putovanjima i otkivanjima novih kultura
- Australija je jedini kontitnent koji nije posjetio
- 'najopasniji' događaj u kuharskoj karijeri dogodio se u Dubaiju kada se zapalila tavica s uljem, oglasio se požarni alarm, a voda iz stropnih prskalica 'zalila' kuhinju, dok je u restoranu sjedilo 70-tak gostiju očekujući svoju večeru
Sve zanimljivosti, ali i recept možete pratiti na našoj stranici - Kuhar i pol . Lajkajte nas i na Facebooku !