'Pašta mora biti al dente, a ne mekana kao žvakača guma'

Talijani su pravi majstori u osmišljavanju i pripremi jela od tjestenine. Zahvaljujući njima i mi imamo priliku jesti ta dostupna i ukusna jela jer uz malo umaka od rajčice i sira..., špageti, makaroni, tortelini, kaneloni ili lasagne mogu postati izvrsna jela. Corrado Pellizzer iz restorana "Giannino" u Rovinju predstavio nam je nekoliko vrsta pašte.

rtl.hr/ 27.5.2014. u 21:10

Najnovije

Image
Hmm?

Jesu li se oni to zaljubili? Između Dragoljuba i Ljiljane frcaju iskre: 'Stvaraju mi se neki pomiješani osjećaji'

Pogledaj još videa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najgledanije

Image
POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE TRENUTAK KOJI SMO SVI ČEKALI! Ispod maske glamurozne Flamingice skrivala se ova glumica

Pogledaj još galerija