Play ponuda
Play ponuda

Priča o Toonzima

Daleko u prostoru i vremenu, naći ćeš Galaksiju ne tako različitu od naše! Tamo žive vesela i smiješna bića koja se nazivaju Tooonzi!

RTL/ 21.4.2011. u 12:35
Play ponuda

Vodili su bezbrižan život sve dok jednog dana 3 Toonza znanstvenika nisu otišla istražiti nepoznate dijelove Galaksije. Već se odavno znalo da je nekoliko Toonza u prošlosti otišlo istražiti te dijelove Galaksije, ali se nijedan nije vratio.

Kad su znanstvenici stigli u nepoznato područje, brzo su shvatili razlog. Te mračne i neopisive krajeve nastanjivali su krajnje šašavi i budalasti Vanzemaljci koji su slinili,  blebetali i nerazumno se smijali.

Znanstvenici su se počeli smijati i smijati,. Znali su da ti vanzemaljci imaju u sebi previše gluposti i da će, ako dođu do svijeta Toonza, stvoriti toliko ludosti da će Galaksija propasti. Nastavili su se smijati.. dok i sami nisu postali Vanzemaljci.
Nažalost, s 3 nova Vanzemaljca na svojoj strani, vanzemaljci su saznali za ostatak Galaksije i svijet Toonza.

Otišli su tamo i proširili nešto svoje šašavosti. Toonzi su shvatili što se događa i ubrzo su osnovali ligu pravde, Heroje, sa zadatkom da se bore protiv vanzemaljaca i potjeraju ih natrag u mračne dijelove Galaksije gdje i pripadaju.

Dođi i sudjeluj u bitci! Bitka Toonza  upravo je počela. Odaberi hoćeš li pomagati ludim i šašavim vanzemaljcima ili ćeš se boriti rame uz rame sa zabavnim i snažnim Herojima. Bez obzira koju stranu odabereš, garantiramo ti sate i sate zabave.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Trend 'golog sušija' stigao u Split: ako želite jesti s tijela gole žene, pripremite 200 eura

Play ponuda

Više s weba