Ostalo

Raul Lajtman - rođeni Međimurac i vrsni chef

Pobornik je izvornih bazičnih okusa koji populariziraju sveto kuharsko pravilo "tri namirnice" i jedan je od pionira koji se godinama zalaže za ispravnu termičku obradu namirnica.

RTL
06.04.2014 12:15

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Članovi žirija, Željka Klemenčić i Tomislav Špiček , ovog će tjedna ugostiti posebnog gosta, rođenog Međimurca i vrsnog chefa, Raula Lajtmana .

Nakon što je dugi niz godina proveo u Austriji i Njemačkoj, gdje je upoznavao globalne trendove u gastronomiji te bio šef kuhinja u ponajboljim hotelima i restoranima, te se još usavršio u pripremanju umaka u francuskom Lautremontu, Raul se vratio u Hrvatsku. Kuha od svoje 14 godine, a baka Eva ga je odgajala na 'varijacijama za žlicu'.

Od minhenskih restorana do mondenih nautičkih klijentela u Boškincu na Pagu te probirljivih gostiju u zagrebačkom Apetitu, Raul sada radi kao konzultant i supervizor, i unapređuje ponude zagrebačkog ugostiteljstva.

Pobornik je izvornih bazičnih okusa koji populariziraju sveto kuharsko pravilo "tri namirnice" i jedan je od pionira koji se godinama zalaže za ispravnu termičku obradu namirnica.

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru .