Ostalo

Roditelji, baka, susjedi, poštar, mesar - svi su ponosni na Abela!

Žiri gastro šoua 3, 2, 1 Kuhaj još uvijek suze lije zbog ispadanja prvog natjecatelja. No, Podravac Abel ne skida osmijeh s lica. U to se uvjerila i Lana Vukičević koja ga je posjetila u njegovu rodnom Novom Virju. Roditelji, baka, susjedi, poštar, mesar - svi su ponosni na mladog kuharskog amatera.

RTL
28.03.2014 18:41

Samo jedan će na kraju biti pobjednik i kući kao najbolji kuhar amater odnijeti 100 tisuća kuna. Nažalost, prvi koji se za tu titulu više neće boriti je 26-godišnji Podravec iz Novog Virja.

Nakon presude žiri je zamalo pustio suze zbog rastanka s jednim od najsimpatičnijih natjecatelja. Abel hrabro nije pustio suzu. A kako i bi kad se u njegovoj veseloj, maloj obitelji koja živi od poljoprivrede jaaako puno smije.

Uz to što voli piti i ljubiti, Abel je uživao i kuhati.

Show Tri, dva, jedan - kuhaj! usmjeren je na tradicionalne recepte naših baka, a Abelova baka od unuka je naučila neke nove recepte.

Kaže da je i sam mogao bolje, ali sada barem zna u čemu je griješio.

Iako je ispao iz šoa, ovog skromnog Podravca i njegovu kuhinju mnogi hvale. Nadaju se da bi se mogao zaposliti kao kuhar jer kažu - od njegovih se podravskih paprikaša i "guljaša" prsti ližu i osmijeh rasteže.

Suze brišu članovi žirija.., a dragi gledatelji budite s nama i idućeg tjedna, neke nove hrvatske tradicionalne delicije stižu, Tri, dva, jedan - kuhaj!

Više pogledajte u prilogu!