Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RTL Plus exkluzivno na MAXtv-u

Nakon strateške odluke o suradnji vodeće televizijske kuće i vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga na našem području, RTL Televizija će 13. ožujka pokrenuti RTL Plus, IPTV kanal koji će se prikazivati ekskluzivno na T-Comovom MAXtv-u.

Image

RTL plus RTL plus

rtl.hr/ 26.9.2009. u 13:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Riječ je o prvom ekskluzivnom programu od generalnog interesa na našem području, kojim je RTL Televizija napravila velik iskorak u svijetu tehnološkog napretka i digitalizacije i učvrstila vodeću poziciju u stvaranju medijskih trendova. Ovaj novi medijski prostor otvara vrata dodatnim oblicima sponzorstva te partnerima i klijentima daje prostor za nove oglašivačke pakete.

RTL Plus gledateljima pruža priliku da još jednom pogledaju već viđene, omiljene televizijske sadržaje, nadoknade propušteno, ali i uživaju u premijernim filmskim naslovima. Novi kanal emitirat će program raznolikog sadržaja, sukladno standardnoj programskoj shemi, poput RTL-ovih kultnih projekata: Bibinog svijeta, Policijske patrole, Dvornikovih, Mijenjam ženu, Mjenjačnice, Sanje, Večere za 5 i Koledžicom po svijetu.

MAXtv je prva interaktivna digitalna televizija u Hrvatskoj i korisnicima u osnovnom paketu nudi više od 65 tv programa te digitalnu videoteku s više od 1000 naslova. MAXtv usluga je HD ready i nudi čitav niz pogodnosti korisnicima koji putem interaktivne tražilice mogu sami birati sadržaje koje će gledati, pretraživati informacije o emisijama, pregledavati vodič po programima prema kategorijama te, u slučaju potrebe, mogu postaviti djeci zabranu pristupa neprimjerenim sadržajima ili, zahvaljujući usluzi "Snimalica", snimati sadržaj koji žele i kasnije ga gledati u terminu koji im najviše odgovara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Super 8 - TV premijera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba