Ostalo

'S Antom sigurno neću ostati u kontaktu jer nije bila baš bajna situacija u dvorcu!'

U sinoćnjoj emisiji, dvorane je šokirana Nikolina Smajo koja je zbog zdravstvenih problema odlučila napustiti 10. stoljeće.

Press
01.10.2016 12:00

Već su se na samom početku boravka u dvorcu Ribnik pojavile prve simpatije između markantnog Dalmatinca Ante Jovića i mlade Nikoline Smajo . Osim što su Nikolina i Ante provodili puno vremena, samo za RTL , Nikolina otkriva da se zadnjih dana situacija u dvorcu okrenula.

- Jako sam tužna što sam napustila dvorac i moram priznati da će mi svi nedostajati. Sigurna sam da ću ostati u kontaktu s Darkom, Tonijem, Anamarijom i naravno Sarom, dok s Antom sigurno neću jer nije bila bajna situacija zadnjih dana u dvorcu. – izjavila je Nikolina te dodaje da jedva čeka vidjeti dvorane, no ovog puta izvan dvorca.

Dok je Nikolina napuštala dvorac, markantni Dalmatinac joj je dobacio da se zadrži u Zagrebu, na što ona nije imala puno za reći.

- Čula sam kada mi je to rekao, no ne znam što mu je to značilo niti ne znam što mi je time htio poručiti! – objašnjava Nikolina te dodaje kako će pamtiti Antin izraz lica za vrijeme večere kada je Antonija najavila dvoranima da će netko napustiti dvorac, na što je on mislio da će to biti on.

Osim što će mladoj Nikolini nedostajati dvorani, ali i navike koje je stekla tijekom svog boravka, Smajo priznaje da će isto tako nedostajati i svađe.

- Nedostajat će mi svi! S Tonijem i Darkom sam se na kraju najviše sprijateljila, tako da njih moram izdvojiti. Ali će mi sigurno nedostajati i svađe u dvorcu, jer sam s vremenom na njih i navikla. Alen i Kristina se sigurno svađaju! – otkrila je Nikolina kroz smijeh.