Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tri, dva, jedan – peci!

Sanja suvereno vlada okusima, a Dominikov kolač ispao iz Burde '68

Petru Jelenić, Martinu Bračić i Zdravka Perića je oduševio Sanjin lava cake i creme brulee od kestena.

Image
Foto: RTL
RTL/ 28.11.2014. u 22:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Atmosfera u showu „Tri, dva, jedan – peci!“ je uzavrela, maske su polako počele padati, a dok jedni kandidati gube koncentraciju, drugima je konačno krenulo. Sanja Sajko je večeras osvojila imunitet.

„Nisam razmišljala o pobjedi, ali sam željela napraviti sve kako treba da žiri bude zadovoljan. Da to stvarno izgleda i ispadne kako sam zamislila. Naravno da sam ponosna, pohvale su došle od ljudi koji su u slastičarstvu na vrhu. Normalno da osjećam ponos zato što im se sviđa što radim“, kazala je Sanja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Petru Jelenić, Martinu Bračić i Zdravka Perića je oduševio njezin lava cake i creme brulee od kestena.

„Sanja definitivno vlada okusima, zna što radi, organizirana je i od zadatka do zadatka sve samouvjerenija. Njezina oba deserta su bila najbolja od svih“, oduševljen je bio Zdravko.

Za razliku od Sanje, ostali kandidati nisu pretjerano oduševili žiri. Dominikov lava cake prema riječima žirija izgleda kao da je iz Burde '68. Desert od kestena su gotovo svi napravili tako da se kesten uopće nije osjetio. Željkov trokut od kestena s narančom je bio ukusan, no kesten se jedva osjetio. Snježanin desert od kestena je ispao više kao torta od sira, a i Natalija je napravila desert od kestena koji nema okus po kestenu. No zato je Zdravkov desert ispao nadprosječno dobar, a riječi hvale je žiri imao i za Ivanu, a Violetin je desert bio fin, ali je pretjerala s količinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTLŽiri im je prigovorio da nisu poštovali namirnicu s kojom rade, a imali su i problema s odabirom posuđa. U prošlim epizodama su koristili kuhaču umjesto pjenjače, probavali kremu prstima i brisali ruke i posuđe u krpe. Ovoga puta su svi redom za serviranje koristili prevelike čaše. Žiri je također prigovorio Nataliji da svaštari, a smatraju i da Željko ima ideju ali je ne zna realizirati te da je, što se tiče svog slastičarskog umijeća, trenutno na maksimumu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kandidati se pod hitno moraju skoncentrirati jer će već u sljedećoj emisiji dvoje od njih završiti u duelu, a zatim jedan od njih i ispasti iz natjecanja. Tko je sljedeći par duelista? Doznajte u srijedu u 21 sat na RTL Televiziji!

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Erotski film koji je oduševio Hrvatsku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba