Ostalo

Špiček Nenadu: Ne smiješ filozofirati!

Kandidat Nenad Orak je ponovno eksperimentirao s namirnicama. Žiri je pohvalio njegove pogačice s bundevinim uljem i bučinim sjemenkama, ali je 'zeznuo' jačmik varivo.

RTL
08.04.2014 11:28

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Žiri se i ovaj put dotakao Nenadovog filozofiranja u kuhinji jer je uz ričet koristio bob (kao 'najstariju mahunarki u Europi').

Gostujući sudac Raul Lajtman je rekao da mu jelo previše 'vuče' na svinjetinu, odnosno po svinjskim kožicama, te da mu nedostaje onaj kompletni okus ričeta.

(thumbnail)

"Znaš, Raul, Nenad je završil Filozofski fakultet. Uvijek ima dvije-tri verzije jela. I, evo vidiš! On ti mene tak već dva tjedna zeza. Buš videl... Nenad ti napravi jedno dobro jelo, a onda ti drugo zezne... Ne smiješ filozofirati. Tiho budi, nek' Raul govori svoje", objašnjavao je Tomislav Špiček kolegi Lajtmanu.

Ipak, žiri je jako pohvalio njegov kruh (pogačice kako ih je Nenad nazvao) od bundevinog ulja i bučinih sjemenki.

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.