Play ponuda
Play ponuda
putnicima će biti super

'Svi smo mi Harry i Meghan': British Airways će na originalan način obilježiti kraljevsko vjenčanje

British Airways u subotu će letom na liniji London-Toronto obilježiti kraljevsko vjenčanje

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/Hina/ 16.5.2018. u 8:13
Play ponuda

Zrakoplovna tvrtka British Airways u subotu će na originalan način obilježiti vjenčanje princa Harryja i njegove zaručnice Meghan Markle - letom na liniji London-Toronto, čiji će se članovi posade zvati Harry ili Meghan

Putnicima u zrakoplovu na letu s londonskog Heathrowa do Toronta, grada u kojemu je nekoć živjela Meghan i gdje se par prvi put pojavio u javnosti zajedno, na usluzi će na dan vjenčanja biti dva Harryja, sedam Megan i jedna Meghan, a zrakoplovom će upravljati Harry Blake, izvijestio je British Airways. 

"I ranije sam jedanput ili dvaput letjela s još jednom Megan, no nikad sa sedam imenjakinja. Čini se da ćemo jedna drugu tijekom toga posebnog leta morati pozivati nadimkom", rekla je glavna stjuardesa na letu. 

U priopćenju zrakoplovne tvrtke stoji da će putnici na letu koji se zovu Harry ili Megan - bez obzira na to piše li se ime sa "gh" ili s "g", u subotu biti smješteni u prvoj klasi

U zrakoplovu će moći gledati seriju "Suits", kojom se Markle proslavila dok je bila glumica te dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i dvorcu Windsor.

RTL će uživo prenositi vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja 19. svibnja u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, već od 10:30, „Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ moći ćete pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine.  Tijekom gotovo 4 sata prijenosa voditeljica Ana Brdarić Boljat sa svojim će zanimljivim gostima analizirati svaki trenutak ovog spektakularnog vjenčanja. Ispred kapele sv. Georgea te s ulica Londona javljat će se reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najslušanije domaće pjesme

Pogledajte tko se smjestio na vrh ovotjedne top liste

Play ponuda

Više s weba