Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
emotivno ispadanje

Svi su voljeli Milivoja, najstarijeg natjecatelja kulinarskog showa!

Niti jedno ispadanje iz hit šoua 3, 2, 1 Kuhaj nije bilo toliko emotivno kao sinoćnje Milivoja Mumelaša. Ovaj simpatični 72-ogodišnjak svima se uvukao pod kožu. Tim više što sad ni sam ne zna što će sa slobodnim vremenom jer živi sam. I zato mu je naša Lana Vukičević pravila društvo. Je li ga oraspoložila, doznajte u priči.

RTL/ 16.5.2014. u 18:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zadnju priliku za ostanak u šou 321 kuhaj sinoć je kroz prste ispustio Zagrepčanec MilivojMumelaš. U bosanskom tjednu sav se pogubio, što ga je koštalo dvoboja i ispadanja iz šoa.

Najstariji natjecatelj emotivno se vezao za sve u šou, zbog čega mu je bilo dodatno teško ostaviti ih iza sebe.

"Naviknuo sam se jako i jako mi je falilo, ja sam isto drugi dana sam poslao poruku mejlom Ivani, našoj mami kako smo ju zvali, odnosno vjerojatno ju ovi još uvijek zovu tako, da mi je užasno, da ne znam kud ću sa sobom, i onda mi je ona odgovorila da dođem da budem s kandidatima, da nema ništa protiv toga, međutim, nezgodno je doći tako, smetati, oni su užurbani, sve ih je manje, sve više su opterećeni što je normalno, tako da nisam se odazvao tom pozivu, ali dobro, bit će prilike, vidjet ćemo se još", kazao je Milivoj Mumelaš, bivši natjecatelj.

Svi su voljeli Milivoja. Pogotovo Zlatan s kojim se redovito kuckao vinskim čašama. Upravo je on prva osoba koju bi Milivoj po završetku šoa rado pozvao kući, na što drugo nego – čašu vina.

Za njega - kuhanje je gotovo, ali samo na televiziji. Kuhanje mu nije samo kuhanje, nije niti samo hobi, već životno veselje. A da može, u šou bi se vratio iz ovih stopa.

Kada netko odlazi, nikad nije lako, pogotovo jer su svi već sklopili ozbiljna prijateljstva.

"Možda još koja suza kane, Milivoj nam nažalost odlazi, ali ostali kandidati vjerujem da će se još više potruditi idućeg tjedna, jer je finale sve bliže i bliže i osjeti se da dolazi. Budite s nama i idućeg tjedna u 321 kuhaj", kazala je na kraju emisije voditeljica AntonijaBlaće.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Finale kulinarskog showa

Anka, Đurđica, Nenad ili Zlatan – tko će postati pobjednik?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba