Play ponuda
Play ponuda
POTRAGA ZA ISTINOM

Svi žele znati - tko je ubio Marka Kolara?

Petar je odlučan u namjeri da isuši jezero jer konačno želi saznati istinu o svome ocu. Božo smatra da je to odlična ideja jer će tako bar skinuti ljagu sa svog imena. I Klara konfrontira majku i želi znati istinu – je li ubila Marka Kolara? Istina zanima i vas?! Doznajte je večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 6.10.2014. u 12:48
Play ponuda

Petar je odlučan u namjeri da isuši jezero jer konačno želi saznati istinu o svome ocu. Elena je bijesna jer Božo više vjeruje Dinki nego njoj, a Petar je uvjeren da je ona umiješana u smrt Marka Kolara.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon što nije uspio iz Elene izvući nikakvu informaciju o Markovoj smrti, Božo je uvjerava da je isušivanje jezera zapravo odlična ideja jer će tako bar skinuti ljagu sa svog imena i zauvijek ušutkati zle jezike koji po selu šire priču da je upetljana u zločin.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dinka priznaje Ani da je gledala kako se Petrov otac utapa i nije ništa napravila da ga spasi. Zbog osjećaja krivnje se odlučila prijaviti policiji. Ana se brine da će, ukoliko Dinka sve prizna, Elena sve poreći. Dinku to ne muči jer se ne boji zatvora. Više je brine što je zauvijek izgubila Petra.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon što mu obeća velik novac za obavljeni posao, Luka dopušta Petru da isuši jezero. Elena na rubu suza preklinje sina da raskine dogovor, a on, ljutit što ne cijeni njegove poslovne sposobnosti, odbija majčin zahtjev.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Elena u pansionu sreće Patrika koji od nje zahtijeva da prizna na što je nagovorila Dinku.

I Klara konfrontira majku i želi znati istinu – je li ubila Marka Kolara? Istina zanima i vas?! Doznajte je večeras u 20 sati na RTL Televiziji u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske'!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Čudovišta protiv izvanzemaljaca

Play ponuda

Više s weba