Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VRSNI POZNAVATELJI

Talijani vole kvalitetnu bijelu ribu

Talijani su vrsni poznavatelji ribe koju znaju odabrati i pripremiti. Na njihovim tanjurima često se može naći brancin, kvalitetna bijela riba.

RTL/ 29.5.2014. u 21:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Naši susjedi Talijani poznati su gurmani. Osim rižota i tjestenine na tisuću načina, rado jedu ribu i morske plodove. Budući da su dobri poznavatelji ribe, znaju je i odabrati i pripremiti. Na njihovim tanjurima često se može naći brancin, kvalitetna bijela riba.

"Brancin je veoma popularna riba Jadranskog mora. Uzgaja se posvuda i izvrsnog je okusa. To je delikatna i dobra riba. Brancina pripremamo u Italiji na mnogo različitih načina, ispod soli, a danas ću pripremati brancina na livorneški način, uz dodatak škampa, jer će mi donijeti svježe, kao i dagnje te pasiranu rajčicu. To je jedan od najučestalijih načina pripreme", rekao nam je Marco Sasso iz restorana "Bora bar" u Velom Lošinju.

"Hrvatska kuhinja je jednostavnija, ima manje recepata od talijanske, ali je ukusna i dobra", usporedio je Marco talijansku i hrvatsku kuhinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr, a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatice na porno stranicama češće nego što mislite: evo što ih najviše zanima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba