Play ponuda
Play ponuda
NOVE DRAME U IVANJU

Tamara je trudna, a Tilda ucjenjuje Patrika!

Ana se slama nakon što je rekla Viktoru da ostane uz Klaru. Tamara je tješi, ali se ubrzo suoči s vlastitom dramom. Patrik prijeti da će prijaviti Tildu, a ona ga ucjenjuje - radit će za nju ili ide u zatvor! Hoće li pristati biti dio Tildine igre, doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 22.10.2014. u 12:49
Play ponuda

Tamara je trudna!

Ana se slama nakon što je rekla Viktoru da ostane uz Klaru. Tamara je tješi, ali se ubrzo suoči s vlastitom dramom – trudna je! U međuvremenu u ordinaciju zove Andrija. Ana je ljuta na njega jer se potukao s Viktorom i više mu ništa ne vjeruje. A on je zvao upravo zato – da se ispriča što je lagao Viktoru da su njih dvoje bili zajedno.

Klara prijavljuje Anu inspekciji rada!

Klara je bijesna i traži od Viktora pojašnjenje zašto je bio zaključan u sobi s Anom. On se pravda da su samo razgovarali. Viktor dvoji oko Klare koja igra na emocije, a ona osjeća kako ga sve više gubi te se odluči na radikalan potez! Ubrzo u ordinaciju dolazi inspektorica – netko je Anu anonimno prijavio da ilegalno radi kao liječnica!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marija otkrije Dinki da je Elena zaključana u podrumu!

Marija suoči Božu sa svim njegovim pogreškama vezanim uz Elenu i govori mu da pusti svoju ženu iz podruma. Dinka čuje njihov razgovor i odlazi u podrum pronaći Elenu. Pokušava razgovorom riješiti situaciju između njih dvije, ali bezuspješno. Naposljetku je pušta iz podruma, a bijesna Elena odlazi Boži i Mariji i prijeti im da će se osvetiti za to što su napravili.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tilda ucjenjuje Patrika!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Patrik mrtvu Sabinu unese u stan kako je ne bi netko vidio kako leži na hodniku. Prijeti da će prijaviti Tildu, a ona ga ucjenjuje - radit će za nju ili ide u zatvor! Hoće li Patrik pristati biti dio Tildine igre?

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ulica Sezam

Play ponuda

Više s weba