Play ponuda
Play ponuda
Tilda želi neutralizirati Elenu

Tamara se nađe u životnoj opasnosti!

Tamara, koja osjeća ogromnu grižnju savjesti zbog udovice i problema u koji je uvukla Luku, shvaća kako je vrijeme da nešto učini, ali na autobusnoj stanici nađe se u opasnosti. Što će se dogoditi, doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 6.11.2014. u 11:21
Play ponuda

Elena želi doznati što Tilda smjera, no od nje izvlači samo upozorenje da, ako odluči živjeti s Petrom, njih dvoje neće imati ništa. Dok je Tilda živa, imanje ostaje u Božinom posjedu! Tilda želi još više neutralizirati Elenu te traži od Patrika da kupi pansion, na što on nevoljko pristaje. Elena huška Petra protiv Tilde i u njemu budi sumnju da su Tilda i Božo na neki način povezani s Markovim nestankom. Potaknut tom idejom, Petar izazove Tildu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Luka je u finacijskim problemima i razmatra Patrikovu ponudu da kupi od njega udio u pansionu. Tamara, koja osjeća ogromnu grižnju savjesti zbog udovice i problema u koji je uvukla Luku, shvaća kako je vrijeme da nešto učini. Međutim, na autobusnoj stanici nađe se u opasnosti.

Viktor, potaknut razgovorom s Mijom, želi da Klara ode na liječnički pregled. Klara je nervozna i tjera Viktora da je vodi kod Andrije. No njezin plan se izjalovi kada joj se Andrija ne javlja na telefon. Iznenađeni su kada u ordinaciji naiđu na Anu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dinka traži utjehu od Patrika. Prisjeća se smrti svoga djeteta, a Patriku je strahovito teško jer vidi što Tildin povratak čini Dinki. Tomo osjeća kako je veza između njega i Vere na rubu. Što će poduzeti, doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate li se njih?

Prisjetite se parova treće sezone 'Superpara', jedan natjecatelj jučer je slavio rođendan

Play ponuda

Više s weba