Play ponuda
Play ponuda
NESTANCI U IVANJU

Tilda je nestala iz hospicija, a Viktor s proslave!

Anu su nazvali iz hospicija i rekli – Tilda je nestala. Klara za to vrijeme očajava jer je i Viktor nestao s proslave i ne javlja joj se na mobitel cijelu noć. Što se to događa u Ivanju doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 4.11.2014. u 10:09
Play ponuda

Ana je obećala odvesti Tildu na imanje, ali teret odgovornosti koju djelomično osjeća za njezinu patnju toliko je težak da se slomi pred Viktorom i zaspe u njegovom naručju. Kad se probudi, imaju emotivan trenutak i krenu jedno prema drugome. Viktor to prekine jer želi Ani reći da je Klara trudna s njim, no u tom trenutku Anu zovu iz hospicija – Tilda je nestala.

Klara za to vrijeme očajava jer je Viktor nestao s proslave i ne javlja joj se na mobitel cijelu noć. Božo optuži Andriju da je upropastio proslavu i izbaci ga s imanja, iako on naizgled samo želi čestitati Klari i Viktoru. Marija moli uzrujanog Andriju da Boži da drugu šansu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U pansion dolazi inspektor koji je dobio prijavu zbog nepravilnog poslovanja i želi ga zatvoriti. Luka u očaju dolazi tražiti Patrikovu pomoć, no pronalazi samo Dinku te joj se izjada. Dinki potom dolazi Vera koja je također zabrinuta za pansion. Usprkos tome što je pansion Elenin, Dinka odlučuje stati na Lukinu stranu i braniti pansion od zatvaranja.

Petar pozove policajca i pritisne Elenu da prizna da ju je Božo zatvorio. Elena negira sve optužbe i osramoti Petra pred policajcem. Petru dozlogrdi, protumači Elenino ponašanje kao strah od Bože koji joj prijeti. Odlazi se direktno suočiti s Božom unatoč tome što ga Elena sprječava. Hoće li Tildin dolazak spriječiti vrhunac Petrovog i Božinog sukoba?

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sve doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Nemeš razbija

Play ponuda

Više s weba