Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr
Bisera će večeras pokušati popraviti dojam jer su teme trećeg dana čobanac i pita od jabuka. Za dobar čobanac potrebne su kvalitetne namirnice, no svaki Slavonac ima svoj recept za koji tvrdi da je najbolji.
Ključno je naći dobar omjer divljači i domaćeg mesa te zadovoljavajuću gustoću jela koja se najčešće postiže dodavanjem svinjskih nogica, repa i njuške.
Ali tog se savjeta nisu držali svi kandidati pa su neki u svoj čobanac stavljali gljive, slavonsku rakiju, vino ili konjak, noklice, ljute feferone i jabuke, sve u nadi da će postići dovoljnu gustoću.
Većina kandidata već je prije pekla pitu od jabuka pa se čini da će žiri imati pune ruke posla u pronalasku najboljeg i najlošijeg kandidata u trećem izazovu. Ovaj će put odlučivati nijanse, odnosno osobni pristup kandidata jelima, pogotovo kod pite s jabukama.
Budite i večeras u 21:10 sati uz RTL Televiziju i 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' kako biste doznali jesu li se promijenila imena na listi najboljih kandidata za titulu kuhara amatera!
Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru .