Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS ODLUKA

Tko će postati prvi najbolji hrvatski kuhar amater?

Pred finalistima, Anki Cvitanović, Đurđici Zubatović, Nenadu Oraku i Zlatanu Molnaru večeras je velika završnica - u posljednjoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ bore se za titulu najboljeg hrvatskog kuhara amatera i nagradu od 100.000 kuna!

Image
Foto: RTL
RTL/ 5.6.2014. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Najboljeg hrvatskog kuhara amatera do proglašenja čekaju samo dva jela. Dvoje najspretnijih i najkreativnijih finalista koji osvoje nepce stručnog žirija s pripremom grdobine na pašta fažol ulaze u posljednji dvoboj koji odlučuje o pobjedniku. Pred finalistima, Anki Cvitanović, Đurđici Zubatović, Nenadu Oraku i Zlatanu Molnaru večeras je velika završnica - u posljednjoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ bore se za titulu najboljeg hrvatskog kuhara amatera i nagradu od 100.000 kuna!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Večeras ćemo u 21 sat na RTL Televiziji doznati tko će postati najbolji hrvatski kuhar amater! Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće prije deset i pol tjedana započelo je kulinarsko putovanje kroz natjecateljski show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u kojem su gledatelji imali priliku upoznati se s jelima tradicionalne hrvatske kuhinje, ali i gastronomije triju susjednih država koje su kroz stoljeća uvelike utjecale na našu gastronomiju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Od ukupno četrnaestero kandidata različitih zanimanja i dobnih skupina koji su započeli ovu svojevrsnu gastro-razglednicu kroz Hrvatsku i regiju natječući se u pripremi autohtonih jela na način kako su ih nekad pripremale naše bake, borbu za titulu prvog hrvatskog kuhara amatera i novčanu nagradu od 100.000 kuna nastavlja posljednja četvorka. Anka, Đurđica, Nenad i Zlatan 'preživjeli' su sve dosadašnje eliminacije i pokazali stručnom žiriju da su svojim kulinarskim umijećem dostojni finalnog 'obračuna'.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Finalisti će večeras po posljednji put stati ispred svojih radnih jedinica i ukrstiti kuhače. O odlasku u posljednji 'dvoboj' odlučivat će njihova interpretacija prvog izazova dana - grdobine na pašta fažol, starog težačkog jela iz Dalmacije. Dvoje najkreativnijih finalista s najboljim ocjenama ući će u super finale, odnosno u duel u kojem će iz obilja ponuđenih svježih i sezonskih namirnica morati izabrati što će kuhati za predjelo, što za glavno jelo i desert, te svojim interpretacijama, kreativnošću i maštom oduševiti žiri!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Anka, Đurđica, Nenad ili Zlatan – tko je prvi najbolji hrvatski kuhar amater?

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr, a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Istražili smo sve o cyber preljubu: Koliko daleko je ipak predaleko?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba