Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prošlo vatreno krštenje

Tko prvi napušta najslađi natjecateljski show?!

Nakon vatrenog krštenja kandidati su spremni na drugi izazov! I danas će pripremati torte, no vještina, mašta i znanje im neće priskrbiti imunitet. Oni koji zadatak obave kako treba su mirni, no dvoje onih koji naprave najlošije torte - idu u duel! Osobito moraju paziti oni koji su već u prvoj emisiji prekršili neka zlatna pravila slastičarstva.

Image
RTL/ 27.11.2014. u 15:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„I kada nismo uz vas, promatramo kako i što radite. Jedna od ružnih stvari koje smo primijetili je kršenje jednog bitnog higijenskog pravila. Probavajući kreme i biskvite vi ližete prste i kuhače. Nemojte to raditi, to je krajnje nehigijenski, to je nešto što se više ne može dozvoliti i to je nešto što ćemo u budućnosti uzeti u obzir kod vašeg ocjenjivanja“, stroga je bila Petra Jelenić prema nestašnim kandidatima.

Kandidati će danas spravljati Malakoff tortu, austrijski desert specifičan po tome što se radi od svijetlog biskvita ili piškota i kreme od vanilije i nije ju potrebno peći. Drugi izazov je spravljanje torte od tropskog voća i vanilije i to će biti posljednja prilika za popravak dojmova prije prvog ovogodišnjeg duela.

Tko će žiri iznenaditi svojom domišljatošću i originalnošću, a tko će prvi napustiti „Tri, dva, jedan-peci!“? Doznajte večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o popularnom slastičarsko-natjecateljskom showu „Tri, dva, jedan – peci!“ možete pratiti i putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/TriDvaJedanPeci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Egzotične gastronomske poslastice u Večeri za 5

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba