Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJBOLJI AMATERSKI KUHAR

Tomislav Pavlović je pobjednik druge sezone showa 'Tri, dva, jedan-kuhaj!'

U finalu se borio protiv Anje, a njegov meni od tri slijeda je bio bolji i zasluženo ga doveo do pobjede

Image
Foto: RTL
RTL/ 30.4.2015. u 23:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrepčanin Tomislav Pavlović večeras je proglašen najboljim amaterskim kuharom, osvajačem bogate nagrade od stotinu tisuća kuna i pobjednikom druge sezone showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“. U finalu se borio protiv Anje, a njegov meni od tri slijeda je bio bolji i zasluženo ga doveo do pobjede.

„Nisam mogao pojmiti niti imao toliko vjere u sebe. Nisam ni mislio da ću biti bolji od toliko žena. Ne mogu još doći k sebi, nije mi sjelo“, kazao je Tomislav. "Svo ovo vrijeme sam se trudio zapisivati i zapamtiti sve što su nam rekli i stvarno mi nije žao niti jedne sekunde koju sam proveo u ovoj kuhinji- Imao sam i uspona i padova, rekao bi više uspona, ali i padovi su dobro došli jer sam mnogo naučio", dodao je Tomislav.

Tomislav i Anja su za finalno jelo koje je moralo oboriti žiri s nogu dobili četiri ocjene, posljednju za ukupan dojam, odnosno sljedove kao cjelinu. Za pripremu jela su imali tri sata i trideset minuta, a namirnice su birali s bife stola. Tomislav je pripremao mesne, a Anja riblje sljedove.

„Bilo mi je bitno da slijed bude posložen, da nije bilo sve bez veze nabacano", kazao je Špiček. "Vrijeme je moralo biti dobro iskorišteno, moralo je to biti ipak dovoljno kompleksno jelo za finale. Ocjenjivao sam s obzirom na iskorišteno vrijeme, okus i naravno prezentaciju", dodao je Gretić

Finalni dan je počeo borbom troje kandidata, a nakon gotovo pet stotina pripremljenih jela, žiri je večeras prvo kušao Martininog, Anjinog i Tomislavovog fazana. Anja je radila tri slijeda jela s fazanom, Tomislav se odlučio za nešto skromniju verziju, a Martina je u finale ušla prilično ziheraški što ju je koštalo

„Malo sam iznenađena jer sam mislila da ću odraditi tog fazana dobro. Organizirat ću neki lov na sve fazane koji postoje i onda ću ih, ne znam, pripremat sljedećih mjesec dana dok ne naučim kako to ide“, kazala je Martina kroz suze nakon što je od žirija dobila najmanje ocjene za svoje jelo i tako ispala iz velikog finala.

"Stvarno sam teška srca Martini dala tu ocjenu, jer sam znala da to znači da ćemo je izbaciti iz finalne borbe u kojoj je on a, po meni, dosadašnjim kuhanjem dokazala da zaslužuje biti. Bila je najsvestranija, najviše je stvari odradila dobro, dobila najviše desetki, jedina dobila tri desetke. Sve me to opterećivalo jer sam je večeras morala zbaciti van na temelju jednog jela", kazala je Željka. "Što se samog kuhanja tiče, mislim da je najkompletnija osoba otišla kući s mikserom“, složio se Gretić. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Anita Martinović nova je voditeljica emisije 'Ljubav je na selu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba