Play ponuda

Tomislav Špiček otkriva zašto se za Uskrs jedu jaja, šunka i šparoge: donosimo i njegove ukusne recepte

Sitno brojimo do Uskrsa pa mnogi od nas već planiraju bogatu obiteljsku trpezu pa tako i RTL-ov kulinarski chef Tomislav Špiček. Kako on o hrani zna baš sve, otkrio nam je zašto se primjerica jaja, šparoge i šunka jedu baš za Usrks.

rtl.hr/ 14.3.2016. u 18:30

Najnovije

Image
VATRENO JELO

Štefanovo glavno jelo promijenilo je Željkovu boju lica: 'Glumio sam frajera, a na kraju sam se borio za život'

Pogledaj još videa
Play ponuda

Najgledanije

Image
SLETJELI U LJUBLJANU

VIDEO Pogledajte prve trenutke Hrvata s djecom na europskom tlu. Noah Kraljević: 'Sretni smo što je sve pozitivno ispalo'

Pogledaj još galerija