Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr
Žiriju je bilo teško donijeti odluku o kandidatu koji se najlošije snašao u zadacima iz devete epizode kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj', posebice zbog modernijeg pristupa izradi tradicionalnih jela i izbjegavanju njihovih savjeta...
Ričet je kod žirija ostavio puno lošiji dojam, a trebalo je to biti jednostavno.
"S puno povrća se može uprskati ričet, neki čak nisu stavili grah (Zvonimir, Zlatan), previše su povrćasto to napravili", komentirao je Tomislav Špiček .
"Puno su eksperimentirali, otišli su u nepoznato, a nije bilo potrebe za time", dodao je gostujući sudac Raul Lajtman .
"Kolega Lajtman, ja to vidim i pratim već dva tjedna. Jako je teško mladim ljudima koji nisu naučili konzumirati takvu hranu, izuzev Anke. Zato oni ne mogu ni približno pogoditi takav okus. K tome, još su svi oni iz različitih krajeva i neki nisu nikad ta jela probali... Teško im je pogoditi", naglasio je Tomislav prije proglašenja najboljeg i najlošijeg kandidata.
"Vidi se kod njih strah od nepoznatog, ali bolje su se snašli s vanjkušima, nego s ričetom koji im je trebao biti poznat", zaključila je Željka Klemenčić .
Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru .