Ostalo

Unatoč ispadanju, kuhanje za Jelenu je tek započelo!

Vrijeme je za 3, 2, 1 kuhaj u kojem više nema Jelene. Presudili su joj pljukanci zbog kojih se vratila u Donji Miholjac. Ivana Draganić i Lana Vukičević znaju jesu li njezine suze potopile to slavonsko mjesto ili se Jelena razveselila povratku kući.

RTL
18.04.2014 18:20

Posljednji dan istarske kuhinje za kandidate je bio u znaku goveda boškarina.

"Ta mi je kuhinja puno bliža od ostalih, dobro se snalazim u toj kuhinji i eto, kraj te kuhinje, ali dolazi neka nova i nešto ću novo naučiti", rekla je Bisera Dvorničić.

"Ja sam jako zadovoljna, jako, kuham po svojim osjećajima, ne vodim se sada nekim ekstra receptima, a žiri je tu da kaže svoje", kazala je Tanja Pejić.

Meso boškarina najzahvalnije je za kuhanje. No, kandidatima je od odabrane namirnice važnija dobra zezancija.

Posljednji dan četvrtog tjedna i kuhanje po originalnom receptu donijelo nam je i ovotjedni dvoboj. "Pljukanci" su bili ključni. Malo klofanja, malo pljukanaca, malo zabave i odluka je pala.

"Nažalost u idućem tjednu s nama neće biti - Jelena. Jelena jako mi je žao", obznanila je Antonija Blaće.

"Bilo mi je jako lijepo, iskustva su pozitivna i da mogu ja bih se ponovno prijavila! Komentari su svi jako pozitivni, bili su svi iznenađeni jer ja stvarno nikome nisam govorila da sam se uopće i prijavila, i ovaj, zadovoljni su. Pa, tremu sam imala prvi tjedan, strašno veliku, ali ja sam zapravo samu sebe začudila, jer me je trema jako brzo i prošla", rekla je sada već bivša natjecateljica Jelena Rodić.

Iako je natjecanje za nju završeno, kuhanje u Donjem Miholjcu tek je počelo!

"Pa sada se bavim svojom djecom, vratila sam se kući, imamo dva psa za koje kuham, brinem i spremam, isto kao i za djecu, još malo je kraj godine, 15.6 odlazimo na more, malo ćemo se odmoriti, vratiti. Moj hobi je vrtlarenje, imam mali vrt u svojem dvorištu, ovaj i tu imam malo povrća, nešto sitno, i imam cvijeće, jako volim cvijeće, sad sam već presadila i tako, sad čekam da krene", dodala je Jelena.

A čeka i vremena kad će kuharice biti malo drukčije od onoga na što smo navikli.

Više pogledajte u prilogu.