Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tvornica čokolade Willyja Wonke

Uz ovakvu kulisu kandidatima će mašta raditi sto na sat!

U novoizgrađenom Studiju 4 Jadran filma odabrani kandidati će, na setu koji podsjeća na tvornicu čokolade Willyja Wonke, s preko tisuću cup cakeova i stotinu torti, spravljati slastice.

Image
Foto: RTL
RTL/ 24.11.2014. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularni slastičarsko-natjecateljski show 'Tri, dva, jedan – peci!', nakon vrlo uspješne prve sezone u kojoj je dvanaest sjajnih slastičara amatera prošlo kroz brojne kulinarske izazove kojima se testirala njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica, ulazi u drugu sezonu.

Za sudjelovanje u showu se prijavilo gotovo 2500 kandidata, a odabrano je njih dvanaestero. Baš kao i prošle sezone i ove će se odvažnošću i maštom u spravljanju tradicionalnih hrvatskih slastica boriti za nagradu od 50 tisuća kuna i laskavu titulu naj-slastičara amatera.

U novoizgrađenom Studiju 4 Jadran filma odabrani kandidati će, na setu koji podsjeća na tvornicu čokolade Willyja Wonke, s preko tisuću cup cakeova i stotinu torti, spravljati slastice. Uz ovakvu kulisu će im zasigurno mašta raditi sto na sat.

Ako sami niste bili dovoljno hrabri da se u spravljanju slastica okušate u našem studiju, svakako budite uz naše kandidate i pratite njihovu slastičarsku avanturu! Stručni žiri, prekrasan studio od 1000 kvadrata, futuristička režija i još mnogo toga čeka na vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Počinjemo u srijedu, 26.studenog, a ovih nešto više od tjedan dana se taman stignete prisjetiti svog omiljenog recepta za Splitsku tortu, Lava cake, desert od kestena, čokoladni mousse, voćnu crostatu te slani ili slatki quiche. Ovo su, pogodili ste, neke od slastica u čijem će se spravljanju natjecati naši kandidati.

Budite s nama od srijede do petka u 21 sat na RTL Televiziji!

Upravo se čita

Image
večera za 5 na selu

Jure objasnio zašto je dao samo pet bodova Mariju: 'Ja sam se strašno iscrpio, promijenio sam osam majica'

Sve o popularnom slastičarsko-natjecateljskom showu „Tri, dva, jedan – peci“ možete pratiti i putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/TriDvaJedanPeci

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bitan detalj

Brze i jednostavne fritule s jogurtom: Pažanin otkrio na što morate paziti želite li da vam ispadnu odlično

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba