Play ponuda
Play ponuda
Je li Patrik ubio Sabinu?!

Viktor optužuje Anu da ga je varala s Andrijom!

Viktor optužuje Anu da ga je varala s Andrijom! U međuvremenu događa se tragedija kada Patrik slučajno gurne Sabinu niz stepenice. Što se dogodilo s njom? Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
RTL/ 21.10.2014. u 11:06
Play ponuda

Hoće li Marija reći Dinki gdje je Elena?

Božo osjeća grižnju savjesti zbog Marije. Ona to isprva ne vidi, no kada slučajno zatekne Elenu u podrumu shvati koliko je Božo još uvijek zaluđen svojom suprugom. Na povratku čuje razgovor Klare i Bože. Klara mu se žali na Viktora, a on joj govori da ne smije odustati. Da nije prava ljubav, ne bi boljelo, smatra Božo. Čovjek se treba boriti za onoga koga voli, a on će za Elenu učiniti sve što je potrebno. Na koncu Marija naleti na Dinku koja je došla razriješiti svoje probleme s Elenom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Viktor optužuje Anu da ga je varala s Andrijom!

Ana se brani da nije imala ništa s Petrovim planom preuzimanja imanja, no Viktor joj ne vjeruje, već je nastavi optuživati da ga je varala s Andrijom. Optužuje je da ju je Andrija zato i zaposlio. Ana se pravda i pokušava ga uvjeriti da Andrija laže i da ona nikada ne bi mogla biti s nekim koga ne voli. Nakon njezina priznanja koliko joj je teško bilo što mu nije rekla za Magdalenu, Viktor zaboravlja na ljutnju. Ana na sebe preuzima žrtvu i moli ga da ne ostavlja Klaru; mora dati šansu sreći.  Viktor je ne može pustiti od sebe, a na rastanku ih ugleda šokirana Klara.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Je li Patrik ubio Sabinu?!

Tilda pokušava uvjeriti Patrika u časnost svojih namjera, no ne uspijeva. Patrik, omamljen Tildinim čajem, odlazi reći cijelu istinu Dinki pa Tilda šalje Sabinu za njim da ga spriječi. No događa se tragedija kad Patrik slučajno gurne Sabinu niz stepenice. Što se dogodilo sa Sabinom?

Doznajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske' u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hrvatska traži zvijezdu, Epizoda 2

Play ponuda

Više s weba