Play ponuda
Play ponuda
Hoće li mu priznati?

Viktor suoči Klaru s pitanjem o (lažnoj) trudnoći

Andrija odbije biti kum Viktoru na vjenčanju jer Klara laže, nije trudna. Zatečeni Viktor suoči Klaru - je li istina da mu laže o trudnoći? Što će odgovoriti saznajte večeras u 20 sati u novoj epizodi seije 'Vatre ivanjske'!

Image
Foto: RTL
RTL/ 2.12.2014. u 10:18
Play ponuda

Magdalena ispituje Mariju o Andriji i Viktoru. Ljuta je na Andriju, a zatečena viješću da se Viktor ženi i čeka dijete s Klarom. Marija je uvjerava da, kad ozdravi, ode daleko i iskoristi drugu šansu koja joj se pružila. Magdalena ne želi no Marija je ucijeni – razotkrit će njezinu vezu s Andrijom Viktoru. Magdalena joj uzvrati – ukoliko Marija to učini, ona će razotkriti Andriju za pokušaj ubojstva i otmicu.

Elena na Verinoj ruci prepozna svoj zaručnički prsten, a Tomo je zakasnio s novim. Bijesna Vera odlazi iz bungalova. Tamara prizna očajnom Luki da dijete vjerojatno nije njegovo, nego Andrijino. Božo, na Elenino zadovoljstvo, piše Tildinu lažnu oporuku.

Andrija i Viktor se počinju zbližavati, pa ga Viktor ga pita za kumstvo na vjenčanju s Klarom. Andrija odbije jer Klara laže, nije trudna. Zatečeni Viktor suoči Klaru - je li istina da mu laže o trudnoći?

Hoće li mu priznati? Doznajte večeras u 20 sati na RTL Televiziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Zadarski Millenium jump: 2.700 ljudi skočilo u more u isto vrijeme i ponovno srušilo rekord

Play ponuda

Više s weba