Play ponuda
Play ponuda
tko je sakrio Markovo tijelo?

Vještice ne umiru tek tako!

Viktor, Klara, Vera i Tomo kreću u potragu za Mijom. Ana čuje vrisak, spazi crnu priliku kako nestaje iza drveća. Potrči šumom i naleti na Miju kako beživotno leži na tlu. Što se dogodilo, pogledajte večeras u novoj epizodi serije 'Vatre ivanjske'!

Image
Foto: RTL
RTL/ 7.10.2014. u 12:02
Play ponuda

Tko je izvadio Markovo tijelo iz jezera?!

Radnici su pronašli samo olupinu čamca i pljosku, a iako Elena likuje i konačno, bar zasad, može dokazati da Dinka laže, Petar se pita – ako njegov otac nije završio u jezeru, odakle tamo njegova pljoska i čamac?!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dinka je uvjerena kako je Elena sakrila tijelo, no Elena i Božo uspiju uvjeriti Petra da Dinka ne zna što govori. Elena podsjeća Petra da mu je Dinka već lagala, a ona pak preklinje Elenu da prizna kako je i kada izvukla tijelo iz jezera. Viktor vjeruje svojoj ženi, Božo smatra da ih je Petar prije trideset godina jednostavno napustio, a Petar bijesni i dosta mu je svega – samo želi saznati istinu o svome ocu! Patrik ga uvjerava da Dinka ne laže – njihov se brak raspao upravo zbog toga što ona više nije mogla podnijeti teret krivnje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Vještice ne umiru tek tako!

U međuvremenu Viktor, Klara, Vera i Tomo kreću u potragu za Mijom kojoj tajanstvena žena priča priču o Ivki. Ona je živa, promatra sve što se događa i ništa, baš ništa joj ne može promaći!  Ana čuje vrisak, spazi crnu priliku kako nestaje iza drveća. Potrči šumom i naleti na Miju kako beživotno leži na tlu. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Elena priznaje da je umiješana u Markovo ubojstvo!

Dinka dolazi u Eleninu kuću i prijeti da će Petru reći sve! Elena je bijesna i nema se namjeru ispričavati za nešto što je napravila prije trideset godina, prijeti Dinki da neće dobro proći ukoliko bilo kome išta kaže i podsjeća je da joj ionako više nitko ništa ne vjeruje. Jedna drugu optužuju za izvlačenje tijela iz jezera i obje odbijaju priznati. Svađu prisluškuje Marija se također pita: Ako nisu njih dvije, tko je izvadio Markovo tijelo iz jezera?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Što će se još dogoditi, doznat ćemo već večeras u novoj epizodi serije „Vatre ivanjske“ u 20sati na RTLTeleviziji!

Više o seriji, likovima i glumcima doznajte na službenoj FBstranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

RTLplay - FAQ - pitanja i odgovori

Play ponuda

Više s weba