Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FITNESS SOBA

Vježbajte s Edom i Alter Edom: Novi tjedan donosi novi trening uz jednostavan rekvizit koji svi imamo kod kuće!

U danima borbe s pandemijom koronavirusa, kada su građani po preporuci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu u svojim domovima, tjelovježba može djelovati višestruko blagotvorno.

Image
RTL.HR/ 31.3.2020. u 9:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I vođen baš time, trener u emisiji „Život na vagi“, Edin Mehmedović, odlučio se pokrenuti i snimiti treninge koje bez problema u svoja četiri zida  svi mogu odraditi. 

Set vježbi pod imenom „Fitness soba“ besplatno je dostupan na platformi RTLplay, a svaki traje do 20 minuta, dok su kraće verzije u trajanju do 5 minuta dostupne i na našoj stranici!

Već danas možete trenirati uz Edine upute i uz pet vježbi koje smo objavili prošlog tjedna, stiže još jedna, a svaku bi vježbu valjalo ponoviti 10-ak puta.  

No, ovog tjedna u web verziji čeka nas i jedan novitet - Alter Edo! 

"Ako počnete pričati sami sa sobom u izolaciji, vjerujte mi, to nije ništa čudno. Ja, da bih to prevenirao, osmislio sam svoj alter ego. Ono što je čudno i trebate se zamisliti ako on počne odgovarati", otkrio je trener ranije. A je li njegov alter ego bolji od njega u vježbanju, doznajte na treningu!

Valja napomenuti da će novi set vježbi biti dostupan svaki radni dan na RTLplayu  OVDJE.

Trening – ručnik kao rekvizit

Trenje. Sjajan način kako povećati intenzitet određenoj vježbi ili kretnji. Kako smo svi još uvijek osuđeni na vježbanje u svoja četiri zida, predlažem da pustimo mašti na volju pa sam tako odlučio iskoristiti jedan rekvizit za trening koji sigurno svi imate kod kuće. Ručnik. Kada ubacimo sve sastojke u tu smjesu, dobit ćemo jedan zabavan, ali i izazovan trening program. Bitno je samo da nam i dalje prioritet bude tehnika i pravilno izvođenje svakog zadatka. Koncentrirajte se na kvalitetu, a ne kvantitetu prilikom izvođenja svakog zadatka. Neka ručnik u svakom trenutku bude zategnut jer na taj način stvaramo dodatno opterećenje na čitav mišićni sustav. Obavezno ponovite sve vježbe bar dva puta! Sretno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OSVOJILA 100.000 kuna!

Mlada Anka pobjednica showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba