Ostalo

Vrijedni savjeti za svinjski paprikaš

U drugoj epizodi 'Tri, dva, jedan - kuhaj' žiri je pozorno pratio kako su kandidati pripremali svinjski paprikaš. Jedni su pokazali zavidno znanje, a dok je drugima išlo nešto teže.

RTL
2014-03-26 09:00

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr

Kvaliteta svakog kuhara leži u iskustvu. Da je tome tako pokazalo se već drugi dan kada su neki natjecatelji na nekoliko pitanja žirija pokazali zavidno znanje, dok su neki pokazali da baš i nisu sigurni u to što rade.

Žiri je, hodajući od kandidata do kandidata, zavirio u njihove lonce i proanalizirao što su to koristili u pripremi svinjskog paprikaša.

Naravno, savjet chefa Tomislava Špičeka njima su uvijek zlata vrijedni, baš kao i našim gledateljima pred malim ekranima koji sigurno upijaju svaku riječ stručnog žirija.

Pogledajte što su rekli u našem video prilogu !

Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru .

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.