Ovaj će tjedan Tri, dva, jedan – kuhaj" podsjetiti gledatelje na tradicionalne delicije Like i Gorskog kotara, uz stručnu pomoć gostujućeg člana žirija, Boris Kauzlarić.
Boris Kauzlarić vrsni je kuhar koji je svoje iskustvo stekao na putničkim i trgovačkim brodovima, a zatim u brojnim restoranima Njemačke i Hrvatske.
Odličan je poznavatelj jela domaće tradicionalne kuhinje koja poslužuje i gostima vlastitog restorana u Gorskom kotaru. Osim što je pravi gurman, kuhar i ugostitelj, bavi se pisanjem i izdavanjem kuharica.
Najpoznatija je 'Lovačka kuhinja' koja sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavna jela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost pripreme.
Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijeva ekskluzivitet, već je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, samo je treba znati pripremati.