Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr
Današnja tema je brzi ručak pa će natjecatelji pripremati krepka jela ličke regije kao što su lička kalja i krpice sa zeljem. Tko će u utrci s vremenom i borbi s namirnicama izvući deblji kraj, tko će se uspjeti porezati, a tko će šokirati i žiri i ostale natjecatelje svojim najslabijim izdanjem dosad, doznat ćemo večeras u novoj epizodi Tri, dva, jedan –kuhaj!" .
Devetero natjecatelja večeras priprema dva jednostavna jela ličke tradicionalne kuhinje, a glavna zvijezda je lički kupus. U ličku kalju se kupus dodaje janjetini, korjenastom povrću i ličkom krumpiru, dok ga kod krpica sa zeljem treba pirjati na svinjskoj masti uz dodatak šećera.
Bez obzira na ono što piše u receptima, žiriju će itekako biti važno na koji način će natjecatelji rezati kupus, kuhati ga i servirati u jelu. Tako će neki ostaviti prevelike komade kupusa u kalji, pojedini će ga s krpicama servirati kao trakice, a većina će paziti da ga ne prekuhaju kako bi ostao barem malo hrskav pod zubima.
Bisera sve više uživa u kuhanju, Milu i Milivoja današnja jela podsjećaju na djetinjstvo, dok će Zlatan porezati prst pri izradi krpica, i to po prvi put u showu. Nenad će izrezati svoje krpice posebnim aparatićem kako bi mu bile drugačije od ostalih, a Tomislav Špiček će uspjeti zaprljati košulju prilikom kušanja finalnih jela.
Kome će lička kalja biti blaga, a tko će napraviti prevelike krpice sa zeljem, doznat ćemo večeras u 21:10 sati na RTL Televiziji, u novoj epizodi gastro showa Tri, dva, jedan –kuhaj" !
Sve o našem kulinarskom showu možete saznati na internetskoj stranici 321.rtl.hr , a pratite nas i na Facebook stranici te Twitteru.