Play ponuda
Play ponuda
Zvijezda emisije 321 Kuhaj

Zlatan nakon showa ispaljen iz ljudskog katapulta!

Iako nije pobijedio u 3, 2, 1 kuhinji, finalist Zlatan još uvijek je glavna tema mnogih žena, ali i vlasnika restorana. Za zgodnim Slavoncem trgaju se i jedni i drugi. A on je u priči Darija Todorovića zamalo slomio kosti. Odveli smo ga, naime, na ljudski katapult i ispalili u nebo.

RTL/ 1.7.2014. u 17:39
Play ponuda

Očekivali biste da bi rođenog Slavonca vidjeli kako šeće obalama rijeke, ali Zlatan je odlučio malo napuniti baterije u Zagrebu prije nego krene na obalu u potragu za pravim kuharskim poslom, za koji je rođen. Samo, za sezonu se treba pripremiti.

Finalist showa 3,2,1 Kuhaj nada se da će ovu priču vidjeti neki potencijalni poslodavac jer on je spreman zasukati rukave i baciti se na posao.

''Show je bio uspješan. Konačno se netko nakon 20 godina što imamo svoju državu sjetio da imamo i mi svoju tradicionalnu kuhinju. Mislim da se ljudima sviđalo što smo se mi kandidati držali zajedno, što smo se trudili i što su na kraju sva ta jela bila jestiva'', izjavio je oduševljeni ZlatanMolnar.

Image
Foto: AP
Image
AP

Dosta naših gledateljica nije moglo ne pasti na njegov šarm i spontanost, a ovaj je rođeni Vukovarac k tome i slobodan poput ptice, a priznaje kako mu je sudjelovanje u showu znatno povećalo i popularnost kod žena.

''Da, imao sam dosta čudnih javljanja, ali majka mi je rekla da to moram ozbiljno prihvatiti jer imali smo par rastava brakova u obitelji, pa da ne bih ja ponovio istu stvar.''

Nakon ugodnog čavrljanja Zlatan je podvrgnut ekstremnom podhvatu.

''Ovo je patent bungee katapulta koji služi za zabavu i novu ponudu u turizmu'', objasnio je izumitelj Danko Štrbac, a Zlatan odmah odvratio: ''Ovo bih volio probati!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Voli Zlatan izazove i nove, nepoznate stvari. Jer da nije tako, tvrdi da se ne bi ni prijavio u šou. ''Na prvi pogled mi ne izgleda zastrašujuće, ali me zanima kako će to izgledati kad me iskatapultira. Rekli su da ću letjeti 3, 4 ili 5 metara, ovisno o težini. Nadam se da će biti što manje'', rekao je ipak pomalo nervozni Zlatan.

I tako je krenula zabava. Čudno je ovog 34-godšinjaka vidjeti kako leti zrakom i pada u vodu, i to bez pregače oko struka.  Pokazuje i u slobodno vrijeme ono što smo o njemu mogli doznati iz showa - voli zabavu i druženje, a čak mu je i kuhanje najdraže ako se kuha vani, uz dobru ekipu i još bolje vino. 

Ovaj je mladić još od samog početka showa bio onaj kojeg su kamere posebno pratile, a posebice se šuškalo o njegovom prisnom odnosu s Ankom tijekom showa.

Ma to su malo pretjerano prikazali u showu, ja sam malo stariji gospodin, a ona ima 19 godina, a ima i dečka. Malo su napravili show od toga, ali između nas će ostati veliko prijateljstvo, kao i između svih koji smo sudjelovali.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Mogući poslodavci, javite se jer jasno je da uz talentiranog kuhara dobivate i čistokrvnog showmana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Dinologija Junior 2 – vježbenica za najmlađe!

Play ponuda

Više s weba