Ostalo

Deset kandidata je u kući, još ih četvero čeka u tajnim prostorijama

Stanari sedme sezone su: sestre Tina i Barbara iz Rijeke, Steffani iz Splita, Aleksandar iz Crne Gore, Branislav iz Srbije, Darko iz Makedonije te Andrea iz Makedonije, Zorica iz Srbije, Goran iz Sarajeva, a četvero članova obitelji Vasić je skriveno u tajnoj kući

RTL
04.09.2015 21:01

Big Brother je za Antoniju Blaće priredio iznenađenje te na kraju emisije pustio prilog o njenih 10 godina u voditeljskoj ulozi što je Šibenčankurasplakalo.

Pročitajte još
Big Brother prva emisija

U tajnoj kući nalazi se četvero stanara, obitelj Vasić . Oni su pratili na malim ekranima ulazak svih kandidata i najviše im se sviđa Andrea iz Makedonije. Radivoj Vasić je glazbenik, svira harmoniku, a živi u Njemačkoj . Svira po raznim klubovima, a između ostalog i u svingerskim klubovima. Već je 35 godina u braku s Radom . Njoj je novac najvažniji pa joj nije bitno što joj je suprug često u društvu drugih žena. Imaju šestero djece, a posljednji su se rodili blizanci Dragutin i Miroslav . Dragutin je frizer, ali je nezaposlen. Bez svih ljudi bi mogao izdržati, ali ne i bez brata Miroslava. I on je frizer. Rada nije htjela roditi blizance i odlučila jeako budu ženska djeca da će ih ostaviti u bolnici i dati na posvajanje. No kad su se rodila dva dečkića ipak su ih odlučili zadržati. Dragutin i Miroslav kažu da su drugačiji i kulturniji od svojih braće i sestara jer su rođeni u Njemačkoj.

Što je Big Brother naumio s obitelji Vasić, saznat ćemo sutra u drugoj live emisiji.

Obitelj vasić

Obitelj Vasić

Deseti stanar koji ulazi u kuću je 48-godišnji Goran Todić koji je u kuću ušao na nagovor djevojke kojoj je to bio jedini način da zna gdje je i što radi. Goran je radio kao tjelohranitelj i čuvao je čak i Berlusconijevu suprugu s kojom je postao dobar prijatelj. Pročitajte više o Goranu ovdje .

Goran Todić


Goran

Kao devetka stanarka u kuću ulazi Zorica Marković , kavanska pjevačica. Kaže da u Big Brother kuću ulazi da uvede red, rad i disciplinu. Za sebe kaže da ima sve tjelesne atribute koji joj trebaju. Majka je dvoje djece. Zorica se pridružila Aleksandru i Barbari u maloj sobi, iza srebrnih vrata. Pogledajte njezin profil.

Zorica Marković

Zorica

Ervin iz Sarajeva je prvi predstavnik Bosne i Hercegovine. Kaže da je najgora stvar koju je čuo o sebi to da je homoseksualac. Bavi se sportom i radi kao menadžer u solariju.U kući će mu najviše nedostajati mama. Više o Ervinu saznajte ovdje .

Ervin Mujaković

Ervin

Kao sedmi kandidat u kuću ulazi Stojan Jakimovski koji je radio kao policajac, ali je napustio taj posao iz privatnih razloga. Ima dvoje djece i rastavljen je. Žena ga je napustila kad je počeo piti hormone kako bi mu narasle grudi. Postao je transrodna osoba i predstavlja se kao Andrea Jakimovska. Kaže da nikoga ne osuđuje i da ljude ne dijeli ni po kojoj osnovi. O Andrei pročitajte ovdje.

Andrea Jakimovska

Andrea

Darko zvani Spajkoiz Makedonije cijeli život se bavi sportom, kaže da voli plave i glupe ženske, a izolacija će mu biti kao raj. O Darku više pročitajte ovdje .

Darko Petkoviski

Darko

Steffani za sebe kaže da je jedina splitska vampirica. Ne bi se nikad slikala za muške časopise jer ne želi da se njena djeca jednog dana srame svoje majke. Kaže i da je žena, ali s mozgom muškarca. Nema tremu i jedva čeka ući u kuću. Pogledajte Steffanin profil.

Steffani Banić

Steffani

Aleksandar iz Crne Gore ulazi kao četvrti kandidat u kuću. Za sebe kaže da je pravi Crnogorac i da mu se otac ustaje po čašu vode kad je žedan. Aleksandar kaže da očekuje u showupobjedu. Ušao je kod Barbare u malu sobu. Pogledajte njegov profil .

Alexandar Ralević

Aleksandar

Aleksandar

Tina i Barbara su birale ključeve, a Tina je izabrala onaj koji vodi u luksuznu kuću dok je Barbara završila u puno skromnijem dijelu kuće.

Nakon Barbare je u kuću ušla i Tina, Barbarina mlađa sestra. Tina voli starije i iskusne muškarce, a dosad se u životu najviše kaje zbog tetovaže. Pogledajte Tinin profil .

Tina Šegetin

Tina

Druga je u kuću ušla 25-godišnja Barbara iz Rijeke koja kaže da će joj najviše u kući nedostajati obitelj. Najavila je da ni sa kojim muškarcem iz kuće neće spavati. Pogledajte Barbarin profil .

Barbara Šegetin

Barbara

Prvi kandidat koji je ušao u kuću je Branislav Kristić , 30-godišnjak iz Srbije. Ulazak u kuću vidi kao bjeg od bijede, a novac od nagrade bi iskoristio za otplatiti dugove. Pogledajte Branislavovprofil .

Branislav Krstić

Branislav

Za Antoniju Blaće ovo je veliki dan jer danas slavi 10 godina otkad je počela raditi kao voditeljica i to baš u Big Brotheru.

U Beogradu je upravo počelo sedmo izdanje Bog Brothera!Voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh pozdravili su publikus otvorene pozornice nakon što su otpjevali uvodnu pjesmu ovogodišnjeg Big Brothera!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.