Ostalo

U kući je troje novih kandidata, a Vasići moraju kuhati i prati za druge

Desetero jučerašnjih kandidata dobilo je nove sustanare - Luku, Ivonu i Antona kojeg su kandidati odmah izabrali da bude zaposlenik hotela i poslužuje ih

Press
05.09.2015 21:21

Još je jedan ključ ostao, ali tko će se pridružiti kandidatima u kući saznat će se kroz naredni tjedan.

Big Brother je zapovjedio stanarima da moraju izabrati tko će se pridružiti osoblju hotela i posluživat ih.
Anton je izabrao Gorana, TinaAntona, jednako kao Andrea i Branislav. Ivona je izabrala Ervina, Steffani Branislava, Ervin Steffani, a Goran Antona. Šesti zaposlenik hotela je prema tome Anton.

Vasići su mogli izabrati hoće li Antonu ili Ivoni oduzeti prtljagu i odlučili su da će je oduzeti Ivoni.

U pregledu iz prvog dana prikazano je da jeSteffanipovjerila Big Brotheru da je zadovoljna stanarima i da su bolji nego što je očekivala. Zoricu brine kako će se tuširati pa je pitala Big Brothera hoće li je snimati dok se bude gola kupala.

Anton iz Zagreba ulazi kao 13. kandidat u Big Brother kuću. Beskućnik je i nije se nikad ženio, ali kaže da je imao nekoliko žena te se družio i sa ženama lakog morala. U kući će, kaže, pokušati zaraditi neku kunu. Boji se da bi u kući moglo biti homoseksualaca i kaže da bi više volio da ni ne zna da je netko takav njegov sustanar.

Anton je došao u luksuzni dio kuće, a Steffani ga je oduševljeno dočekala grlato vičući da je on legenda.

Anton Kopajtić

Anton

Anton i Antonija

Vasići su vlasnici VB hotela i morat će se brinuti o budžetu, pa će tako sami prati rublje i kuhati ručak stanarimakako bi uštedjeli novac.

Vasić

Otkriveno je da su Vasići ti koji su odlučili tko će ući u koji dio kuće, tako da odabir ključeva koje kandidati biraju nema baš nikakvu funkciju mada stanari vjeruju suprotno.

Ivona iz Srbije ulazi kao 12. kandidatkinja u kuću. Kaže da je u stabilnoj vezi ali da bi radije izabrala Big Brothera nego svog dečka. Tvrdi da žena u vezi treba biti starija jer ionako one vode kroz život. Ivonu u publici bodri dečko mada je bio jako ljut jer se prijavila na Big Brother. Kaže da je ljuti što ljudi govore da je sponzoruša jer ima dobar auto. Ivona je ušla u luksuzni dio kuće. Više o Ivoni pročitajte ovdje .

Njezin dečko Đorđe kaže da se više ne ljuti što mu se djevojka prijavila na Big Brother i ne boji se da će ga prevariti.

Ivona

Ivona

Kao jedanaesti kandidat u kuću ulazi Luka Mišnić iz Beograda. Kaže da ga obitelj neće gledati na televiziji jer ne podražavaju njegovu odluku da uđu u Big Brother kuću. Bavi se uličnom košarkom i organizira turnire. Tvrdi da je tvorac srpskog uličnog slenga. Luka je ušao u malu sobu i bit će dio osoblja koji poslužuje stanare luksuzne kuće.

Luka Mišnić

Luka

Obitelj Vasić, kojučine Rade, Rada i sinovi blizanci Dragutin i Miroslav,dobila je najviše simpatija publike koja je tražila da se opet pusti prezentacijski video o njima. Vasići su gromoglasnim pljeskom dočekani na pozornici Big Brothera. Dragutin i Miroslav kažu da ostavljaju otvorenim mogućnost da u kući nađu djevojke.
Vasići su odlučili tko će od stanara u skromni dio, a tko u luksuzni.

Počela je druga live emisija Big brothera. Antonija Blaće i Sky Wikluh pozdravili su prvo obitelj Vasić koja je na tajnom zadatku.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.