Ostalo

NAJATRAKTIVNIJA BIG BROTHER PLAVUŠA! Znate li gdje je danas Splićanka Lea Lemo?

Jedna od najatraktivnijih zvijezda treće sezone 'Big Brothera' sigurno je bila Splićanka Lea Lemo, a u nastavku doznajte gdje je plavokosa ljepotica danas

RTL.hr
26.11.2022 17:15

Iako je od prve sezone popularnog reality showa 'Big Brother' prošlo 18 godina, mnogi se još i danas sjećaju glavnih zvijezda koje su sudjelovali u kultnoj sezoni! No, koliko je ovaj format omiljen u Hrvatskoj, ali i šire, govori podatak da se javnost jako dobro sjeća i natjecatelja iz drugih sezona, a sada ćemo vas na kratko vratiti u davnu 2007. godinu kada je popularnost stekla atraktivna plavuša!

Splićanka Lea Beber (djevojačko Lemo) sudjelovala je u trećoj sezoni spomenutog showa koji se emitirao prije točno 15 godina. Zgodna plavuša u show je ušla sa samo 19 godina, a zbog atraktivnog izgleda odmah je napravila pravu pomutnju među Hrvatima.

Lea Lemo

Prije showa predstavila se kao studentica ekonomije koja radi kao trgovački putnik u farmaciji, obožava pudlice i ima prirodne usne. Iako se nakon showa kratko pojavljivala u RTL-ovim emisijama, Lea Lemo odlučila je okrenuti novu stranicu života i potpuno se povući iz javnog svijeta.

Simpatična Splićanka sa zagrebačkom adresom danas ima 34 godine, a o detaljima iz njezinog privatnog života ne zna se mnogo. Njezine društvene mreže dostupne su samo za prijatelje i poznanike, a poznato je samo kako je u braku s muškarcem s kojim je nedavno dobila kćer.

Lea Lemo

Iako je svoj Instagram profil zaključala, njezin dugogodišnji partner, Ivan Beber s vremena na vrijeme objavi fotografiju s bivšom reality zvijezdom, a sudeći po fotografijama, Lea živi mirnim i obiteljskim životom.

Kada je riječ o izgledu, Splićanka se itekako promijenila. Izblajhanu plavu kosu zamijenila je s nešto prirodnijom smeđom bojom, a njezin zaštitni znak još uvijek su pune usne, za koje je u više navrata tvrdila, da su prirodne.