Ostalo

ANKETA: Koje vam je putovanje bilo najbolje?

Tijekom čitavog tjedna BB kuća postala je ''svijet u malom'', a uzbuđenja i dobre zabave nije nedostajalo.

Press
21.04.2018 17:00

Stanari su se tako svaki dan budili u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je bilo da moraju poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze.

Prva destinacija na redu bila jeZemlja Izlazećeg Sunca. Japan je zemlja poznata po sushiju, sumo-borcima, kimonima i haiku poezija iupravo suteobičajestanari morali poštovati.

Drugo jutro stanari su se probudili na Divljem zapadu gdje su se, u ulozi kauboja, natjecali i u jahanju bika, ali iuvježbavali su svoje prve country korake.

Nakon Dalekog istoka i Divljeg zapada, stanari su otputovaliu kolijevku civilizacije - Afriku. BB-ovci su tako nastavili putovanje i našli se uBrazilu, gdje su upoznalinamirnice koje dozrijevaju na vrućem tropskom suncu i iskušalirecepte za brazilska jela koja se redom spremaju u ritmu sambe.

Za kraj njihovog putovanja, Bigi im je omogućio da posjetezemljugejzira, vulkana i patuljaka - Island, gdje su svako malo morali pjesati na Bjorkine pjesme.

Koje je vama putovanje bilo najbolje? Svoj odgovor zabilježite u našoj anketi!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.