Ostalo

ANKETA: Koji vam je bio najbolji tjedni zadatak?

U čak 80 dana u Big Brother kući, stanare su testirali različiti tjedni zadaci, a nas zanima koji se vama najviše svidio...

Press
19.04.2018 21:00

Posljednjih tjedana stanari su prolazili i padali tjedne zadatke, a osim glavnog cilja,luksuznogbudžeta, testirali su i vlastite granice.

Jedan od nezaboravnih zadataka svakako je bila i Anina vladavina BB kućom u ulozi predsjednice. Podsjetimo se i nezaboravne Spačke TV s mnoštvom zabavnog

sadržaja, od talk showova do kulinarskih emisija. Neki od stanara u kući su postalii dijelomelitnog društva, dok su drugi preuzeli ulogu puka. Tjedan dana stanari su disciplinirani na vojnom roku, a u kuću je ušao i pravi general.

Najznačajniji tjedni zadatak zasigurno je humanitarni tjedan tijekom kojegsu BB-ovci izrađivali šalice, narukvice i poklone za napuštenu djecu Dječjeg doma Zagreb.Osim humane crte, stanari su pokazali i onu glazbenu.

Koji je vama bio najdraži tjedni zadatak? Svoj odgovor svakako zabilježite u našoj anketi!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.