Ostalo

Antonija Blaće iznenadila stanare svojim dolaskom u kuću!

Događanja u Big Brother kući sve su zanimljivija.

Press
19.04.2018 23:59

U četvrtak navečer u Big Brother emisiji uživo, stanare je posjetila voditeljica showa Antonija Blaće, koja ih jesvojim ulaskom u kuću zaistašokirala.

Prvo je sva tri tima zasebno ispitala kako im se čini ovotjedni zadatak i kako se međusobno slažu, a onda je sve zajedno okupila kako bi im objavila veliku vijest.

"Znate da mi je izbacivanje stanara u krvi i da kad dođem, da ne dolazim s dobrim vijestima", započela je voditeljica nakon čega je nastala tišina u boravku.

"Dragi stanari, 83.je dan u Big Brother kući! Finale je sve bliže, finale i titula pobjednika. Putovanje oko svijeta za sedam dana je u toku. Pobjednik ovog putovanja donosi novac u novčani fond za pobjednika. Pobjednik ovog putovanja dobiva imunitet, ali i postaje finalist. Troje ili četvero stanara koji pobjede u ovotjednom zadatku postaju prvi finalisti ove sezone Big Brothera!", pročitala je Antonija stanarima Bigijevo pismo, a zatim ih pozdravila.

Da je Big Brother pun iznenađenja već znamo, a što sve sprema stanarima, gledatelji će doznati u novim epizodama showa!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.